meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!

Accident vascular cerebral


Accidentul vascular cerebral se manifesta prin pierderea functiilor cerebrale si exista doua tipuri principale de accidente vasculare cerebrale. Unul dintre acestea este accidentul vascular cerebral ischemic, care apare atunci cand un vas de sange care alimenteaza cu sange o zona a creierului este obturat sau se sparge. Efectul negativ asupra celulelor nervoase din zona afectata va fi unul rapid, iar in doar cateva ore acestea pot muri, avand ca urmare lipsa de functionare normala a zonei corpului care este controlata de celulele cerebrale respective. Accidentul vascular cerebral hemoragic este cauzat de sangerarea vaselor de sange de la nivelul creierului sau a tesuturilor cerebrale din jur.

Cheagurile de sange care pot bloca circulatia sangelui la nivelul creierului pot fi produse de alte probleme de sanatate, precum aritmiile cardiace, ateroscleroza, care este cauzata de un nivel crescut de colesterol in circulatie sau de tensiunea arteriala crescuta, cat si de o endocardita, aceasta fiind infectia valvelor cardiace. De asemenea, aparitia cheagurilor de sange poate fi determinata de tulburari in coagulabilitatea sangelui, inflamatie a vaselor sanguine, diferite afectiuni ale valvelor cardiace sau infarct miocardic.

De asemenea, o valoarea crescuta a tensiunii arteriale pentru o perioada indelungata de timp poate cauza o hemoragie in interiorul creierului sau in spatiul din jurul creierului, aceasta fiind o alta cauza a accidentului vascular cerebral. Persoanele care prezinta un risc mai crescut de a suferi de un accident vascular cerebral sunt celei hipertensivi, persoanele cu diabet zaharat, cele cu un nivel marit al colesterolului in sange, fumatorii, persoanele sedentare, consumatorii cronici de alcool sau alte droguri, cat si femeile care fumeaza si administreaza anticonceptionale orale.

Totodata, prezinta un risc mai mare de accidentul vascular cerebral persoanele in varsta, cele care au un parinte, frate sau sora care au suferit un accident vascular cerebral, cat si barbatii cu varsta de pana la 75 de ani, dupa aceasta varsta fiind mai afectate femeile. Simptomele accidentului vascular general sunt starile de slabiciune, paralizie a fetei, piciorului sau bratului de regula pe o parte a corpului, amorteala, confuzie, tulburari de vorbire sau de a intelege cuvintele celorlalti, dureri puternice de cap, tulburari de mers, cat pierderea echilibrului sau a coordonarii.

Printre complicatiile care pot sa apara in urma unui accident cerebral vascular se afla depresia si pneumonia, iar alaturi de acestea, pacientii pot prezenta modificari ale emotiilor, tulburari de memorie, modificari ale perceptiilor sau modificari in rapiditatea de a desfasura diferite activitati.


Produse ce pot fi folosite ca adjuvant pentru Accident vascular cerebral:

Pret: 464 Lei 

Olimpiq StemXCell 175% 60/60


Ingrediente active:
Spirulina Seminte de canepa Ganoderma lucidum Polizaharide vegetale Coada calului Soc Alga AFA Coacaz negru Mesteacan Alga marina bruna Sorg Struguri rosii Mure Cirese negre Prune Matase de porumb Flavonoide Coenzima Q10 Urzica Arginina
Pret: 93 Lei 

Amino Arginin 100 capsule


Ingrediente active:
Arginina Struguri rosii Sorg Mure Cirese negre Coacaz negru Coacaz rosu Prune Mar
Pret: 94 Lei 

Urechea lui Iuda 100 capsule


Ingrediente active:
Urechea lui Iuda Flavonoide
Pret: 400 Lei 

Oxigenare celulara cu microalge


Ingrediente active:
Apa purificata L-Aspartic L-Alanina Arginina L-Cisteina L-Fenilalanina L-Glicina L-Histidina L-Izoleucina L-Metionina Lizina L-Prolina L-Serina L-Triptofan L-Tirozina L-Valina Alga marina bruna
Pret: 94 Lei 

Amino Lizin 100 capsule


Ingrediente active:
Lizina Struguri rosii Sorg Mure Cirese negre Coacaz negru Coacaz rosu Prune Mar
Pret: 46 Lei 

Germeni de seminte de in 100 capsule


Ingrediente active:
Germeni de seminte de in Vitamina C Sorg
Pret: 55 Lei 

Acid Carnosic cu Taurina


Ingrediente active:
Rozmarin Taurina Ceai verde Flavonoide Sorg Mure Cirese negre Coacaz negru Coacaz rosu Struguri rosii Prune Mar
Pret: 94 Lei 

Germeni de Seminte de In 250 capsule


Ingrediente active:
Germeni de seminte de in Vitamina C Sorg
Pret: 400 Lei 

Biostem


Ingrediente active:
Spirulina Seminte de canepa Pudra de Chlorella MSM Pulbere Gheara Matei Gheara Diavolului Echinacea Ganoderma lucidum Astragalus Polizaharide vegetale Aloe Ferox Coada calului Soc Urzica alba Zeolit Alga AFA Coacaz negru Mesteacan Alga marina bruna Sorg Struguri rosii Mure Cirese negre Prune Matase de porumb Flavonoide Coenzima Q10 Urzica Glucozamina Arginina
Pret: 190 Lei 

Noni Pur


Ingrediente active:
Noni
Pret: 400 Lei 

Oxigenare celulara Oxy Cell


Ingrediente active:
Pret: 89 Lei 

Noni Original Integral


Ingrediente active:
Noni
Pret: 279.04 Lei 

Holican


Ingrediente active:
Resveratrol Vitamina C
Pret: 89 Lei 

Extracte Esentiale


Ingrediente active:
Fructe acai Noni Goji Rodie Resveratrol Zmeura Cirese negre Afine Soc Seminte de struguri Mangostan