meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!

Dezlipire de retina


Dezlipire de retina este o afectiune oculara serioasa, care se manifesta prin desprinderea stratului intern al retinei, care poarta denumirea de neuroepiteliu de cel extern, denumit epiteliu pigmentar, intre aceste doua straturi existand un lichid, numit lichid subretinian. Este considerata un factor de risc la persoanele care sufera de miopii, cele care au istoric familial cu dezlipire de retina si la persoanele cu un ochi lezat sau la cele care au suferit interventii chirurgicale pentru a trata cataracta. De asemenea, este o urgenta oftalmologica, in special daca este situata in partea superioara a ochiului.

Simptomele dezlipirii de retina cuprind vederea unor obiecte de mici dimensiuni care plutesc in camp vizual, amputarea periferiei campului vizual si fosfena unica stralucitoare, care se manifesta prin puncte luminoase atunci cand sunt apasate pleoapele cu ochi inchisi sau spontan. Atunci cand este afectata macula, scade acuitatea vizuala.

In cazul dezlipirilor cu macula atasata, este necesara trimiterea de urgenta la specialistul in chirurgie vitroretiniana. Printre complicatiile post-operatorii care pot sa apara se afla cresterea tensiunii intraoculare, afectarea corneei sau cataracta. Daca nu se urmeaza un tratament, dezlipirea de retina poate duce la orbire. Pentru a se preveni aparitia dezlipirii de retina, se recomanda un control oftalmologic anual sau mai des in cazul persoanelor care prezinta un risc crescut pentru aceasta problema oftalmologica.

Spre exemplu, persoanele cu diabet trebuie sa efectueze un consult oftalmologic periodic, deoarece diabetul este un factor de risc pentru aparitia acestei afectiuni.


Produse ce pot fi folosite ca adjuvant pentru Dezlipire de retina:

Pret: 40 Lei 

Crystal Silver Natur Power 500 ml


Ingrediente active:
Apa purificata
Pret: 400 Lei 

Biostem


Ingrediente active:
Spirulina Pudra de Chlorella MSM Pulbere Gheara Matei Gheara Diavolului Echinacea Ganoderma lucidum Astragalus Aloe Ferox Coada calului Soc Urzica alba Zeolit Alga AFA Mesteacan Glucozamina
Pret: 257 Lei 

Olimpiq StemXCell 175% 30/30 capsule


Ingrediente active:
Spirulina Seminte de canepa Pudra de Chlorella MSM Pulbere Gheara Matei Gheara Diavolului Echinacea Ganoderma lucidum Astragalus Polizaharide vegetale Aloe Ferox Coada calului Soc Urzica alba Zeolit Alga AFA Coacaz negru Mesteacan Alga marina bruna Sorg Struguri rosii Mure Cirese negre Prune Matase de porumb Flavonoide Coenzima Q10 Urzica Glucozamina Arginina
Pret: 200 Lei 

Optilidolin


Ingrediente active:
Afine Pulbere de Acerola Pudra de Chlorella Spirulina Galbenele Ginko biloba Porumb
Pret: 70 Lei 

Visio


Ingrediente active:
Afine Vitamina C Zinc Vitamina E Cupru Luteina Beta-caroten
Pret: 152.6 Lei 

Vision


Ingrediente active:
Goji Afine Beta-caroten Vitamina E Vitamina B2 Zinc Cupru Seleniu
Pret: 830 Lei 

BioBran 1000 - 30 zile


Ingrediente active:
Pret: 126 Lei 

Germeni de varza rosie 250 capsule


Ingrediente active:
Germeni de varza rosie Vitamina C Sorg
Pret: 41 Lei 

Germeni de Morcovi 100 capsule


Ingrediente active:
Germeni de morcovi Vitamina A Sorg
Pret: 25 Lei 

Beta Caroten


Ingrediente active:
Beta-caroten Flavonoide