meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!

Gastrita


Gastrita este o afectiune  a mucoasei gastrice, care poate fi acuta sau cronica si care determina aparitia unor leziuni ce pot duce la cicatrizare sau la diferite complicatii, precum hemoragii sau perforatii. Gastrita acuta are ca principala cauza ingestia anumitor medicamente, precum aspirina sau antiinflamatoare, cat si abuzul de bauturi alcoolice, infectia cu Helicobacter Pylori, ingurgitarea unor substante caustice, consumul excesiv de alimente dificil de digerat sau condimente. Daca este netratata la timp, aceasta forma de gastrita se poate croniciza.

Gastrita cronica evolueaza pe o perioada indelungata si poate duce la aparitia hemoragiei la nivelul mucoasei gastrice. Se manifesta prin senzatia de presiune si arsura in partea superioara a abdomenului, durere permanenta iar uneori cu iradiere dorsala, senzatie de balonare sau satietate. In general gastrita se manifesta printr-o senzatie de arsura in partea superioara a abdomenului, insa poate fi si asimptomatica. Durerile sunt mai puternice dupa servirea unor mese copioase, cafea sau alcool.

Microbul Helicobacter Pylori reprezinta un factor de risc atat pentru aparitia gastritei, cat si a ulcerului gastro-duodenal si chiar a cancerului gastric. La prezentarea simptomelor specifice gastritei, se recomanda efectuarea unui consult medical, iar pentru a se trata, este important ca, alaturi de administrarea unui tratament medicamentos, sa se urmeze un regim alimentar adecvat. Este importanta excluderea din alimentatie a condimentelor, cat si evitarea bauturilor carbogazoase si renuntarea la tutun sau alcool.

Crizele de gastrita pot fi usor declansate de consumul alimentelor cu gusturi puternice, fie picante sau dulci, din cauza faptului ca acestea cresc secretia de sucuri gastrice. De asemenea, pentru a se preveni imbolnavirea de gastrita se recomanda o alimentatie echilibrata, fara excese de alcool, condimente sau aditivi sintetici, cat si evitarea bauturilor carbogazoase, alimentelor foarte dulci sau diferitelor medicamente, precum aspirina, pentru a se impiedica iritarea mucoasei gastrice.Produse ce pot fi folosite ca adjuvant pentru Gastrita:

Pret: 100 Lei 

Aloe Vera Bionatura


Ingrediente active:
Aloe Vera
Pret: 55 Lei 

Aloe Vera Integral


Ingrediente active:
Pret: 190 Lei 

Zeolit Silicic


Ingrediente active:
Zeolit Siliciu
Pret: 28 Lei 

Aloe complex


Ingrediente active:
Aloe Ferox Aloe Vera Dolomita Alga calcaroasa
Pret: 124 Lei 

Calciu Coral 100 capsule


Ingrediente active:
Magneziu Calciu Sorg Struguri rosii Mure Cirese negre Coacaz negru Coacaz rosu Prune Mar Flavonoide
Pret: 23 Lei 

Carbune medicinal


Ingrediente active:
Carbune Vegetal
Pret: 750 Lei 

Trioncolinat


Ingrediente active:
Pret: 290 Lei 

Natural Stem 30 capsule


Ingrediente active:
Spirulina Alge marine brune japoneze - Kombu Pudra de Chlorella Pulbere de Ginseng Echinacea Astragalus Aloe Ferox Coada calului Soc Zeolit Alga AFA Papaya Roinita Coacaz negru Mesteacan
Pret: 28 Lei 

Aspirina naturala


Ingrediente active:
Salcie Zeolit Gheara Diavolului Salcie