meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!

Hipotiroidie


Hipotiroidia este caracterizata de producerea unor cantitati insuficiente de hormoni tiroidieni, ceea ce determina incetinirea anumitor functii ale organismului. Simptomele care indica aparitia hipotiroidiei sunt oboseala, pielea rece si uscata, starea de apatie, epuizarea fizica, deteriorarea parului si casarea unghiilor, dificultati de concentrare, caderea parului, crampe si dureri musculare, constipatie, cresterea moderata in greutate cu toate ca apetitul este redus, tulburari menstruale, iritabilitate, depresie si infertilitate.

Daca afectiunea este netratata, simptomele se pot accentua, iar cauzele care determina aparitia acesteia includ afectiunile autoimune, terapia radioactiva utilizata impotriva cancerului din zona capului si a gatului, chirurgia tiroidei, prin indepartarea unei portiuni mari din tiroida sau tratamentul administrat impotriva hipertiroidismului. O alta cauza este tiroidita Hashimoto, prin care leucocitele inlocuiesc treptat tesutul tiroidian. De asemenea, prezinta un risc mai crescut de scadere a productiei de hormoni tiroidieni, persoanele care au administrat medicamente impotriva racelii sau sinuzitei.

Cu toate ca10% dintre femeile cu varste de peste 65 de ani prezinta simptomele acestei afectiuni, poate sa apara si la persoanele mai tinere sau in timpul, cat si dupa sarcina, din cauza faptului ca organismul produce anticorpi care ataca glanda tiroida. Daca este netratat, aceasta afectiune creste riscul de avort spontan, preeclampsie sau nastere prematura. De asemenea, hipertiroidia netratata determina aparitia comei mixedematoase, care poate fi cauzata de o infectie, traumatism, ingerarea de sedative sau expunerea la frig. Se manifesta prin pierderea constientei, incetinirea respiratiei sau convulsii.

Se recomanda evaluarea tiroidei femeilor care doresc sa ramane insarcinate, din cauza faptului ca atunci cand se nasc copiii din mame cu hipotiroidie netratata sau tratata insufucient pe perioada sarcinii, acestia pot prezenta retard de dezvoltare neuro-psihica si probleme de crestere. In plus, este importanta evaluarea tiroidei si de catre femeile cu varste de peste 50 de ani, cele care au un istoric familial de hipotiroida sau cele care au urmat un tratament cu medicamente care contin interferon si/sau ribavirina, litiu sau amiodarona.


Produse ce pot fi folosite ca adjuvant pentru Hipotiroidie:

Pret: 400 Lei 

LD Essence Formula


Ingrediente active:
Zeolit Gheara Matei Pudra de Chlorella Pulbere de Ginseng Aloe Ferox Astragalus Alga marina bruna Papaya Echinacea Goji
Pret: 400 Lei 

Oxigenare celulara cu microalge


Ingrediente active:
Apa purificata L-Aspartic L-Alanina Arginina L-Cisteina L-Fenilalanina L-Glicina L-Histidina L-Izoleucina L-Metionina Lizina L-Prolina L-Serina L-Triptofan L-Tirozina L-Valina Alga marina bruna
Pret: 45 Lei 

Iod cu Taurina


Ingrediente active:
Iod Ceai verde Taurina Flavonoide Cirese negre Mure Struguri rosii Coacaz negru Coacaz rosu Prune Mar
Pret: 90 Lei 

RenoNature


Ingrediente active:
Pret: 159 Lei 

Rheubeat


Ingrediente active:
Papaya Radix et Caulis Jixueteng Lycopodium Clavatum Ghimbir Coix lachrima jobi Fasole Azuki
Pret: 59 Lei 

Germeni de Creson 100 capsule


Ingrediente active:
Germeni de creson Vitamina C Sorg