meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!

Infectii urinare


Infectiile urinare sunt cauzate de diferite bacterii care afecteaza tractul urinar si se manifesta prin disconfort la urinat, mictiuni dese in timpul zilei si in timpul noptii, dureri uretrale, incontinenta urinara in timpul noptii si incontinenta urinara involuntara. Alte simptome sunt dureri lombare joase, dureri suprapubiene, sange in urina sau febra neobisnuita, iar simptomele debuteaza de regula dupa un contact sexual.

Femeile sunt mai afectate de infectiile urinare decat barbatii, iar potrivit statisticilor, acestea sunt printre cele mai raspandite infectii, fiind mai frecvente decat cele respiratorii. In general aceasta infectie este cauzata de bacteria E. coli, care patrunde in tractul urinar si afecteaza vezica si rinichii. Alte cauze pot fi infectii cu Klebsiella, in circa 5% dintre cazuri, cat si infectiile cu Proteus sau Pseudomonas.

Printe factorii de risc care determina aparitia infectiilor urinare se afla consumul redus de lichide, din cauza faptului ca vezica urinara este insuficient de plina pentru a se goli complet, cat si urinatul rar, deoarece persoanele care merg rar la toaleta au vezica urinara plina pentru o perioada mai lunga de timp. De asemenea, un factor de risc este reprezentat si de hainele stramte sau lenjeria intima confectionata din materiale sintetice.

Diagnosticarea infectiei urinare se fac printr-o mostra de urina carese poate esta in 24-58  de ore. Daca este netratata la timp sau ineficient, o infectie urinara poate determina aparitia unor complicatii, precum deshidratare, insuficienta renala sau nastere prematura la femeile insarcinate. Pentru a se preveni, dar si pentru a se trata infectiile urinare, se recomanda un consum crescut de lichide, iar persoanele care sufera frecvent de infectii urinare trebuie sa isi analizeze stilul de viata, cat si sa observe daca aparitia acestora este influentata de alimentatie sau contraceptive.


Produse ce pot fi folosite ca adjuvant pentru Infectii urinare:

Pret: 190 Lei 

Noni Bionatura


Ingrediente active:
Noni
Pret: 89 Lei 

Noni Original Integral


Ingrediente active:
Noni
Pret: 400 Lei 

Biostem


Ingrediente active:
Spirulina Pudra de Chlorella MSM Pulbere Gheara Matei Gheara Diavolului Echinacea Ganoderma lucidum Astragalus Aloe Ferox Coada calului Soc Urzica alba Zeolit Alga AFA Mesteacan Glucozamina
Pret: 190 Lei 

Zeolit Silicic


Ingrediente active:
Zeolit Siliciu
Pret: 64 Lei 

Germeni de Sparanghel 100 capsule


Ingrediente active:
Germeni de sparanghel Vitamina C Sorg
Pret: 58 Lei 

Afin American 100 capsule


Ingrediente active:
Merisor Cozi de cirese Vitamina C
Pret: 93 Lei 

Amino Arginin 100 capsule


Ingrediente active:
Arginina Struguri rosii Sorg Mure Cirese negre Coacaz negru Coacaz rosu Prune Mar
Pret: 59 Lei 

Germeni de Lucerna 100 capsule


Ingrediente active:
Germeni de lucerna Vitamina C Sorg
Pret: 47.96 Lei 

Biozinc


Ingrediente active:
Pudra proteica din oua Glucoza anhidra Zinc
Pret: 139 Lei 

Prostafix


Ingrediente active:
Afine Spirulina Pudra de Chlorella MSM Pulbere Gheara Matei Gheara Diavolului Echinacea Ganoderma lucidum Astragalus Aloe Ferox Coada calului Soc Urzica alba Zeolit Alga AFA Mesteacan Salcie Palmier pitic Zinc Urzica Glucozamina Macese
Pret: 28 Lei 

Renal


Ingrediente active:
Dolomita Pin Coada calului Trei-frati-patati Coacaz negru Astragalus Gheara Matei Telina Frunze de maslin
Pret: 180 Lei 

Panactive Urtica


Ingrediente active:
Urzica
Pret: 125 Lei 

Argintbiotic 50ppm -500 ml


Ingrediente active:
Argint Coloidal Apa purificata
Pret: 40 Lei 

Crystal Silver Natur Power 500 ml


Ingrediente active:
Apa purificata