meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!

Tromboza


Tromboza se manifesta prin formarea trombosului intr-o vena sau artera, trombosul fiind un cheag de sange, alcatuit din globule albe, plachete si fibrina. Acest proces este important pentru a opri sangerarea, iar fibrina este o proteina esentiala pentru formarea cheagului si stabilizarea acestuia. Astfel, de fiecare data cand are loc o leziune a unui vas de sange, se produce tromboza, iar dupa oprirea hemoragiei, trombosul este dizolvat, motiv pentru care nu reprezinta un pericol pentru sanatate.

Daca tromboza este produsa nercorespunzator, in absenta sangerarii, reprezinta un pericol pentru sanatate. Sunt cunoscute numeroase cauze ale trombozei, iar una dintre cele mai comune este placa de aterom fisurata, cauzata de un nivel crescut de colesterol in sange. Atunci cand sangele coagulat este prezent la nivelul membrelor inferioare si superioare, s-a instalat tromboza venoasa profunda. Aceasta este mai intalnita la persoanele fumatoare, cele care sufera de cancer, au varsta peste 45 de ani, prezinta rani la membrele inferioare, sufera de obezitate sau de o boala inflamatorie.

Tromboza venoasa profunda se manifesta prin prezenta unor zone rosiatice pe membrele inferioare, dureri ale piciorului, disconfort si crampe in zona gambei, cat si prin umflarea portiunii afectate sau a intregului picior. Atunci cand trombusul apare in sinusul carvenos, este vorba despre tromboza de sinus carvenos, care este cauzata de o infectie acuta si se manifesta prin sinuzita, cefalee, edem periorbital, semne de crestere a presiunii intraoculare, edem conjunctival, acuitate vizuala diminuata sau reflexe pupilare diminuate.

Un alt tip de tromboza este cea portala hepatica, care apare atunci cand este obstructionata vena porta printr-un trombus. Printre simptomele acestei tromboze se afla pancreatita, colangita ascendenta, alaturi de encefalopatie portal sistemica, durere abdominala sau hemoragie gastrointestinala, care este cauzata de varicele esofagiene. Poate fi acuta sau cronica, la aceasta din urma fiind prezente varsaturile cu sange proaspat rosu.


Produse ce pot fi folosite ca adjuvant pentru Tromboza:

Pret: 20 Lei 

Lucerna 100 capsule


Ingrediente active:
Seminte de lucerna Flavonoide Sorg Mure Cirese negre Coacaz negru Coacaz rosu Prune Mar
Pret: 34 Lei 

Urechea lui Iuda 30 capsule


Ingrediente active:
Urechea lui Iuda Flavonoide
Pret: 59 Lei 

Germeni de Lucerna 100 capsule


Ingrediente active:
Germeni de lucerna Vitamina C Sorg
Pret: 123 Lei 

Magneziu Top Forte 100 capsule


Ingrediente active:
Calciu Magneziu Seleniu Flavonoide Vitamina B6 Vitamina D3 Zinc Sorg Mure Cirese negre Coacaz negru Coacaz rosu Prune Mar
Pret: 23 Lei 

Usturoi 100 capsule


Ingrediente active:
Usturoi
Pret: 279.04 Lei 

Holican


Ingrediente active:
Resveratrol Vitamina C
Pret: 112 Lei 

Revidox


Ingrediente active:
Seminte de struguri Rodie Seleniu Siliciu Magneziu
Pret: 109 Lei 

Natto Serra Max 30 casule


Ingrediente active:
Serrapeptaza Natokinaza