meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!

Ulcer Gastro Duodenal


Ulcerul gastro-duodenal este o afectiune digestiva intalnita frecvent, care se manifesta prin lezarea mucoasei gastrice sau a mucoasei duodenului. Una dintre cele mai intalnite cauze, care determina aparitia ulcerului, este infectia cu Helicobacter Pylori, iar printre factorii de risc la o persoana cu aceasta infectie, care declanseaza aparitia ulcerului, se afla abuzul de alcool, fumatul, antecedentele de ulcer si stresul fizic, care este cauzat de o afectiune serioasa sau de un accident grav. Un alt factor de risc este administrarea antiinflamatoarelor nesteroidiene.

Simptomele ulcerului gastro-duodenal variaza de la pacient la pacient, iar in unele situatii poate fi asimptomatic. La pacientii care prezinta simptome, acestea includ dureri care sunt resimtite sub forma de arsuri sau eroziuni in portiunea inferioara a sternului care pot sa iradieze in spate, alaturi de inapetenta, voma dupa mese, balonari abdominale, greata, scadere in greutate si scaun negru. Durerile cauzate de ulcerul duodenal pot sa apara la cateva ore dupa masa si se pot ameliora dupa servirea mesei.

De asemenea, ulcerul gastro-duodenal poate determina aparitia complicatiilor, precum este hemoragia digestiva. Aceasta se instaleaza in urma erodarii unui vas de sange din cauza ulcerului si se manifesta prin eliminarea scaunelor de culoare negru-inchis sau prin varsaturi cu sange. O alta complicatie serioasa este perforatia ulcerului, care apare atunci cand ulcerul erodeaza toate straturile stomacului si duodenului. Pacientii care scad inexplicabil in greutate, prezinta greata sau voma frecvente dupa masa, alaturi de dureri sau dificultati de inghitire si dureri abdominale puternice, trebuie sa efectueze un consult medical.

Pentru a se preveni ulcerul gastro-duodenal, se recomanda renuntarea la fumat, evitarea unor tratamente cu antiinflamatoare nesteroidiene, cat si limitarea consumului de alcool si evitarea acestuia pe stomacul gol.


Produse ce pot fi folosite ca adjuvant pentru Ulcer Gastro Duodenal:

Pret: 40 Lei 

4G Complex 30 caps


Ingrediente active:
Ganoderma lucidum Coama leului Maitake Agaricus Blazei Murill Flavonoide
Pret: 39 Lei 

Coama Leului 30 capsule


Ingrediente active:
Coama leului Sorg Mure Cirese negre Coacaz negru Coacaz rosu Prune Mar Cirese negre Struguri rosii
Pret: 84 Lei 

Catina 100 capsule


Ingrediente active:
Pulbere de catina Flavonoide
Pret: 55 Lei 

Aloe Vera Integral


Ingrediente active:
Pret: 89 Lei 

Noni Original Integral


Ingrediente active:
Noni
Pret: 152.6 Lei 

Chitosan Tiens


Ingrediente active:
Chitosan
Pret: 28 Lei 

Carbo Hepatobiliar


Ingrediente active:
Carbune Vegetal Armurariu Silimarina Anghinare Papadie Eleutherococcus senticosus Sunatoare Aloe Ferox
Pret: 31 Lei 

Aloe Vera 100 capsule


Ingrediente active:
Aloe Vera Sorg Struguri rosii Mure Cirese negre Coacaz negru Coacaz rosu Prune Mar
Pret: 78.48 Lei 

Propolis


Ingrediente active:
Propolis Turita Mare Vitamina C Acid citric