meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Retete Savormatic


Retete Savormatic

10 Retete Delicioase pe care le puteti gati cu ajutorul dispozitivului de gatit - SAVORMATIC

1. Tartă Quiche cu şuncă şi caşcaval (4 porţii)

Ingrediente:

  • 1 Aluat fraged congelat;
  • 4 ouă;
  • 200 g şuncă mărunţită;
  • 250 ml lapte;
  • 25 ml smântână;
  • 200 g brânză;
  • Emmental rasă;
  • Sare și piper.

Mod de preparare:

  1. Aşezaţi pe suprafaţa de bază a Savormatic aluatul fraged.
  2. Puneţi ouăle, laptele, smântâna, sarea și piperul într-un castron.
  3. Amestecaţi cu un mixer şi adăugaţi brânza rasă şi şunca tocată.
  4. Turnaţi amestecul în crustă.
  5. Închideți capacul și gătiţi timp de 30 minute.

2. Pui Burritos (2 porţii)

  • 2 piepturi de pui medii
  • 1 ardei mare verde
  • 1 ardei roşu mare
  • 1 ceapă mare
  • 4 împachetări sau tortilla
  • Sare, piper și ulei de măsline virgin

Mod de preparare:

  1. Tăiaţi legumele și sotaţi-le în ulei pe suprafaţa de sus timp de 15 minute.
  2. Tăiaţi carnea de pui şi prăjiţi cu legumele timp de 5 minute. Adăugați sare și piper, după gust.
  3. Umeziți împachetările în apă și puneți-le pe suprafaţa de jos până se rumenesc.
  4. Umpleți împachetări cu carnea de pui și legumele sauté, rotiţi-le și lăsați-le pe suprafaţa de jos. Închideți capacul lui Savormatic timp de câteva secunde.

3. Somon cu sparanghel (4 porţii)

  • 4 file-uri de somon
  • 1 mănunchi de sparanghel verde
  • 1 ceapă
  • Semințe de susan crude
  • suc de lămâie
  • Sare și ulei de măsline virgin

Mod de preparare:

  1. Gătiţi sparanghelul pe suprafaţa de sus, timp de 5 minute.
  2. Totodată, sotaţi ceapa feliată pe suprafaţa de jos, timp de 10 minute.
  3. Asezonaţi somonul curăţat și puneți-l pe placa de sus, cu un strop de suc de lămâie.
  4. Când somonul se face, presăraţi-l cu semințele de susan.
  5. Așezați somonul pe o farfurie, cu ceapa pe partea de sus și sparanghelul pe margine.

4. Four Seasons Pizza (4 porţii)

  • 1 Aluat fraged congelat
  • 120 g sos de roșii
  • brânză Mozzarella
  • ciuperci
  • măsline verzi
  • Prosciutto
  • vinete
  • oregano

Mod de preparare:

  1. Așezați aluatul fraged pe suprafaţa de jos.
  2. Mărunţiţi toate ingredientele și aşezaţi-le pe crustă. Se presară oregano.
  3. Închideți capacul și gătiţi timp de 30 minute.

5. Plăcintă cu mere (4 porţii)

  • 1 Aluat fraged congelat
  • 2 mere
  • 50 g unt
  • Scorţişoară şi zahăr brun


Mod de preparare:

  1. Aşezaţi aluatul fraged pe suprafaţa de bază a Savormatic
  2. Ungeţi cu unt întreaga crustă.
  3. Decojiţi și feliaţi merele și puneți-le pe crustă.
  4. Presăraţi zahărul brun şi scorţişoara.
  5. Închideți capacul și gătiţi timp de 30 minute.

6. Plăcintă cu brânză (8 porţii)

  • 350 g cremă de brânză
  • 4 ouă
  • 1 iaurt simplu
  • 300 ml lapte
  • 250 ml lapte condensat


Mod de preparare:

  1. Folositi un mixer pentru a amesteca toate ingredientele într-un castron.
  2. Puneți hârtie pergamentă pe suprafaţa de jos.
  3. Turnaţi amestecul pe suprafaţă.
  4. Închideți capacul și gătiţi timp de 45 minute.

7. Paella (2 portii)

  • 250 g orez
  • 3 roșii (zdrobite)
  • 100 g carne de pui
  • 150 g legume congelate pentru paella
  • 1/2 lingură boia de ardei
  • 1 lingură șofran
  • Apă, sare și ulei de măsline virgin

Mod de preparare:

  1. Prăjiţi puiul pe suprafaţa inferioară până ce puiul devine maro auriu.
  2. Adăugați legumele și sotaţi-le timp de 3 minute.
  3. Adăugați boia de ardei și roșiile zdrobite. Amestecaţi și sotaţi timp de 2 minute.
  4. Adăugați apă, șofran și sare, în această ordine. Cantitatea de apă ar trebui să e de trei ori cantitatea de orez.
  5. Distribuiți orezul uniform pe suprafaţa de jos, închideți capacul și gătiţi timp de 20 minute.

8. Prăjiturele de ciocolată (6 prăjiturele)

  • 60 g unt moale
  • 60 g făină
  • 60 g de zahăr
  • Extract de vanilie-1 linguriţă
  • 1 linguriţă bicarbonat de sodiu
  • 1 linguriţă drojdie
  • 1 lingură apă
  • 1 cană (120 ml) de lapte
  • 1 cană (120 ml) pudră de cacao
  • 2 ouă
  • sare

Mod de preparare:

  1. Preîncălziți Savormatic.
  2. Amestecaţi făina, praful de copt, drojdia și cacao. Adăugați un vârf de cuțit de sare.
  3. În alt castron, amestecaţi untul și zahărul până când veți obţine o cremă nă, fără cocoloașe. Apoi adăugaţi ouăle și extractul de vanilie.
  4. Adăugaţi făina, bicarbonatul de sodiu și amestecul a pudră de cacao în castron și adăugaţi şi laptele. Adăugați apa și amestecaţi, până când amestecul este omogen.
  5. Distribuiți amestecul în forme individuale de prăjituri. Nu umpleţi formele mai mult de 3/4.
  6. Așezați formele în Savormatic, închideți capacul și coaceţi timp de 15 minute.

9. Crêpes cu şuncă şi caşcaval (4 porţii)

  • 120 g făină
  • 1 pahar de lapte
  • 1 lingură de unt
  • Suncă artă, în felii sau cuburi
  • Brânză tartinabilă sau feliată
  • 2 ouă
  • sare

Mod de preparare:

  1. Se amestecă ouăle, făina, untul și laptele până când veți obţine un amestec cremos neted, uniform. Adăugați un vârf de cuțit de sare.
  2. Distribuiți amestecul pe toată suprafaţa de bază a Savormatic. Când marginea este maro aurie, puteți întoarce crep şi gătiţi pe cealaltă parte.
  3. Acoperiţi jumătate din crep cu șuncă și brânză după gustul dumneavoastră.
  4. Împăturiţi și lăsaţi în tigaie până se rumeneşte.

10. Pui curry (4 porţii)

  • 1⁄2 kg. piept de pui
  • 1⁄2 ceapă, cuburi
  • 1⁄2 litru de lapte sau smântână
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri făină
  • 3 linguri sos curry
  • piper negru
  • sare

Mod de preparare:

  1. Tăiaţi cuburi pieptul de pui sotaţi-l pe suprafaţa de bază a Savormatic. Sare si piper dupa gust.
  2. Scoateți carnea de pui și lăsaţi un pic de ulei pe suprafaţa de bază. Adăugați ceapa și sotaţi.
  3. Adăugați făina la ceapă. Adăugați laptele foarte încet, astfel încât să se amestece bine.
  4. Adăugați curry și amestecaţi bine toate ingredientele. Închideți capacul și gătiţi timp de câteva minute.
  5. Adăugați carnea de pui amestecului, închideți capacul și gătiţi timp de 7 minute.

Speram sa va bucurati de aceste retete delicioase si daca vreti sa achizitionati sau sa aflati mai multe despre dispozitivul de gatit SAVORMATIC - click aici, iar daca doriti sa aflati mai multe despre dispozitivul de gatit CU PIATRA SAVORMATIC - click aici!



Produse asociate cu acest articol:
Savormatic
Savormatic - dispozitiv de gatit pe piatra