meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!

Agar Agar


Agar Agar
Trimite link prin:   SMS   WhatsApp

Agar agar este o substanta gelatinoasa care deriva din alge marine rosii sau maro si este benefica organismului datorita continutului de calciu, magneziu, fier, zinc, fosfor, cupru, iod si alti nutrienti. Datorita faptului ca nu contine calorii, se poate consuma si de catre persoanele care doresc sa isi mentina constanta greutatea corpului.

De asemenea, aceasta substanta ajuta la pierderea in greutate, deoarece imediat ce ajunge in stomac, agar-agar se umfla si creeaza senzatia de satietate. In compozitia acestei substante se afla fibre, ce contribuie la reglarea tranzitului intestinal, agar-agar fiind indicat si pentru detoxifierea organismului. Este utilizat pentru proprietatile sale gelatinoase si este un excelent gelifiant pentru vegetarieni.

Cu siguranta, agar agar este apreciat in principal pentru capacitatea sa de a inlatura senzatia de foame si de a contribui la scaderea in greutate.


Recomandari produse care contin Agar Agar , promotii si informatii


Algamar
Agar Agar Fulgi Bio

                              31.5 Lei

Agar Agar Fulgi Bio


Agar agar este o alga ce poate fi utilizata cu succes in calitate de cel mai bun inlocuitor al gelatinei, fiind un produs 100% natural. De asemenea, acesta esteun  produs certificat organic, iar datorita faptului ca este sub forma de fulgi, acest produs este mult mai eficient, avand o putere mult mai mare de gelificare decat pudra. Doza de utilizare a acestui produs se stabileste in functie de consistenta dorita, astfel incat se adauga o...


31.5 LeiAgar Agar poate fi folosit ca adjuvant pentru: Colesterol ridicat, Detoxifiere, Obezitate,

Branduri
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail: