meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!

Agaricus Blazei Murill


Agaricus Blazei Murill
Trimite link prin:   SMS   WhatsApp

Agaricus blazei murill este o ciuperca comestibila cultivata in China si Japonia, ce se remarca prin proprietatile sale terapeutice deosebite, motiv pentru care este numita de catre specialisti "ciuperca lui Dumnezeu". Spre deosebire de alte ciuperci, aceasta contine un nivel mai crescut de proteine si cel mai inalt nivel de carbohidrati non-fibrosi.

Este apreciata din punct de vedere terapeutic, datorita proprietatilor sale imunostimulatorii, antimutagene, antitumorale, antivirale, antioxidante, hipotensive, motiv pentru care folosirea sa in scop terapeutic contribuie la normalizarea functiei hepatice la pacientii cu hepatita B, reducerea stresului oxidativ si scaderea nivelului de colesterol din sange. In plus, favorizeaza si scaderea numarului de trigliceride si a nivelului de colesterol.

Datorita continutului crescut de vitamina D3, ajuta la o mai buna absorbtie a calciului si stimuleaza productia osoasa prin ergosterol. De asemenea, beta-D-glucanul din compozitia sa contribuie la stimularea productiei de interferon propriu, motiv pentru care aceasta ciuperca este recomandata impotriva virusului hepatic. In plus, in compozitia sa se afla vitamina B12, fier, acid folic, cupru si triptofan, ce ajuta la stimularea productiei de globule rosii.

Cercetarile efectuate la Facultatea de Medicina a Universitatii din Tokyo si din alte centre universitate din Japonia au aratat ca utilizarea acestei ciuperci impotriva cancerului favorizeaza o involutie a bolii in proportie de 90%. Astfel, aceasta ciuperca ajuta la inhibarea celulelor canceroase si la cresterea imunitatii organismului, insa este eficienta si in prevenirea cancerului.

Nu in ultimul rand, aceasta ciuperca ajuta la stimularea productiei de insulina, datorita continutului de polizaharide si acid ribonucleic si poate fi utilizata de catre persoanele cu diabet, pentru a-si imbunatati starea de sanatate. In acelasi timp, datorita acizilor grasi din compozitia sa este mentinuta sanatatea sistemului cardiovascular, fiind o ciuperca cu multiple beneficii pentru mentinerea sanatatii organismului.


Recomandari produse care contin Agaricus Blazei Murill, promotii si informatii


Vita Crystal
Ciuperca lui Dumnezeu 30 capsule

                              41 Lei
Vita Crystal
Ciuperca lui Dumnezeu 100 capsule

                              114 Lei
Vita Crystal
4G Complex 30 caps

                              40 Lei
Vita Crystal
4G Complex 100 capsule

                              110 Lei

Agaricus Blazei Murill poate fi folosit ca adjuvant pentru: Afectiuni Dermatologice, Afectiuni Glanda Tiroida, Alergii, Anemie, Ateroscleroza, Cancer, Colesterol ridicat, Detoxifiere, Diabet, Hepatita, Imunitate scazuta, Osteoporoza,

Branduri
Articole Agaricus Blazei Murill
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail: