meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!

Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder


Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder
Trimite link prin:   SMS   WhatsApp
Aloe Vera, cu denumirea stiintifica Aloe Barbadensis este o planta ce dispune de 18 aminoacizi importanti pentru functionarea optima a organismului, alaturi de nenumarate vitamine si minerale. Astfel, este utilizata sub diferite forme, precum si sub forma de pudra din frunze de aloe vera, ce este folosita la fabricarea diferitelor produse cosmetice.
Pulberea obtinuta din frunzele de aloe vera contribuie la repararea pielii si la stimularea microcirculatiei, cat si la calmarea inflamatiilor si a iritatiilor. De asemenea, stimuleaza sinteza de colagen si este un eficient purifiant, ce reduce aparitia pigmentarii petelelor. Astfel, aceasta pudra este recomandata pentru a ingriji pielea uscata si deshidratata, cat si pentru a ingriji pielea afectata de herpes, eczema, acneee sau pentru a calma pielea iritata si cea afectata de arsuri solare.

Recomandari produse care contin Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, promotii si informatiiAloe Barbadensis Leaf Juice Powder poate fi folosit ca adjuvant pentru: Herpes,

Branduri
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail: