meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!

Arbore de ceai


Arbore de ceai
Trimite link prin:   SMS   WhatsApp

Arborele de ceai, cu denumirea stiintifica Melaleuca alternifolia, este originar din Australia, unde a fost utilizat in medicina traditionala pentru tratarea racelii si a tusei. De la acest arbore se folosesc in scop terapeutic frunzele si ramurele, folosite pentru a se prepara un ulei esential cu importante beneficii terapeutice. Spre deosebire de alte specii de arbore de ceai, Melaleuca alternifolia se remarca prin continutul crescut in terpene, in special in 4-terpinol.

Datorita efectelor sale antiseptice, arborele de ceai este de un real sprijin in ameliorarea acneei, cat si in prevenirea infectiilor pielii. Se foloseste la producerea preparatelor indicate impotriva muscaturilor de insecte sau pentru calmarea arsurilor solare.

De asemenea, se poate utiliza pentru ingrijirea danturii, datorita efectelor sale antimicrobiene, de prevenire a durerilor gingiilor si de formare a cariilor dentare. Persoanele care se confrunta cu herpes pot folosi ulei din arbore de ceai, pentru a impiedica raspandirea infectiilor. Prin multiplele sale proprietati terapeutice, arborele de ceai este eficient in ingrijirea pielii, a danturii si a parului.


Recomandari produse care contin Arbore de ceai, promotii si informatiiArbore de ceai poate fi folosit ca adjuvant pentru: Abces, Acnee, Afectiuni Dermatologice, Arsura solara, Artrita, Candidoza, Carii si afectiuni dentare, Gripa, Herpes, Intepaturi de insecte,

Branduri
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail: