meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!

Artemisia Annua


Artemisia Annua
Trimite link prin:   SMS   WhatsApp

Artemisia Annua este cunoscuta sub denumirile de pelinita sau pelin dulce si este utilizata de foarte mult timp in medicina traditionala chinezeasca. Este apreciata in special pentru efectele sale anticancerigene, datorita carora poate reduce cu 28% celulele canceroase in cazul cancerului de san.

Utilizata de mii de ani in China pentru a combate malaria, Artemisia Annua si-a dovedit eficienta impotriva hematozoarului palustru, responsabil de instalarea malariei. Cu toate acestea, bioinginerii Henry Lai si Narendra Singh de la University of Washington, Seattle au descoperit proprietatile anticancerigene ale plantei.

Artemisia annua este cea mai importanta sursa de artemisina, substanta activa a plantei. Cercetarile efectuate incurajeaza utilizarea terapeutica a acestei plante, atat impotriva malarie si a diferitelor tipuri de cancer, cat si a altor afectiuni.


Recomandari produse care contin Artemisia Annua, promotii si informatii


Vita Crystal
Artemisinin cu Flavin

         311 Lei      249 Lei

Artemisinin cu Flavin


Suplimentul nutritiv Artemisinin de la Vita Crystal este conceput pe baza de Artemisia annua si este recomandat pentru a sprijini organismul in lupta contra afectiunilor maligne. Substanta activa a produsului, artemisinin, este o lactona sesquiterpena care se remarca printr-o punte neobisnuita de peroxid si proprietatile sale antitumorale. Se recomanda administrarea suplimentului nutritiv Artemisinin in calitate de adjuvant in cazul cancerului...


20% Reducere

311 Lei 249 Lei


Vita Crystal
Artemisinin

         250 Lei      200 Lei

Artemisinin


Suplimentul nutritiv Artemisinin de la Vita Crystal este conceput pe baza de Artemisia annua si este recomandat pentru a sprijini organismul in lupta contra afectiunilor maligne. Substanta activa a produsului, artemisinin, este o lactona sesquiterpena care se remarca printr-o punte neobisnuita de peroxid si proprietatile sale antitumorale. Se recomanda administrarea suplimentului nutritiv Artemisinin in calitate de...


20% Reducere

250 Lei 200 LeiArtemisia Annua poate fi folosit ca adjuvant pentru: Astm, Cancer, Paraziti intestinali,

Branduri
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail: