meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!

Bai Zhu


Bai Zhu
Trimite link prin:   SMS   WhatsApp

Bai Zhu este o planta originara din China, cu denumirea in limba latina Rhizoma Atractylodis Macrocephalae, care este utilizata in medicina traditionala chineza pentru a ameliora si preveni diferite afectiuni. Contribuie la protejarea functiilor stomacului si ale splinei, previne oboseala, diareea si inapetenta si ajuta la eliminarea excesului de lichide din organism. Substanta activa a acestei plante este un ulei volatil care contine polizaharide si alte substante benefice organismului.

Se recomanda utilizarea terapeutica a plantei Bai Zhu gratie calitatilor sale diuretice, datorita carora sustine formarea si eliminarea urinei. Prin efectele sale de imbunatatire a capacitatii organismului de absorbtie a nutrientilor si de reglare a nivelului de lichide din organism, ajuta la refacerea metabolismului. Cercetarile efectuate arata ca beneficiaza de proprietati hipoglicemiante, sedative si de imbunatatire a digestiei.

Testele de laborator arata ca Bai Zhu poate inhiba celulele canceroase formate la nivelul esofagului, reduce nivelul de glicemie si dispune de efecte anticoagulante. Ajuta, de asemenea, la imbunatatirea sistemului imunitar, previne formarea ulcerului gastric si protejeaza ficatul. Bai Zhu actioneaza eficient si asupra protejarii organismului impotriva oxidarii si ajuta la reducerea stresului.


Recomandari produse care contin Bai Zhu, promotii si informatii


- 25 %
Heshoutang
Stomachforte

TRANSPORT GRATUIT
         180 Lei      135 Lei
-25%
Stomachforte

Stomachforte


Stomachforte 2 buc - 30 zileUn sistem digestiv sănătosDoar printr-o digestie sănătoasă nutrienții din hrană pot fi absorbiți de organism în mod corespunzator, oferindu-ne astfel energia necesară pentru a putea funcționa normal pe parcursul întregii zile.- Înlătură diareea cauzată de consumul îndelungat de lichide reci- Ajută la refacerea sistemului digestiv - Îmbunătățește activitatea splinei- Reface digestia...


25% Reducere

180 Lei 135 LeiBai Zhu poate fi folosit ca adjuvant pentru: Cancer, Diabet, Diaree, Hipertensiune arteriala, Obezitate,

Branduri
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail: