meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!

Bitartrat de dimetilaminoetanol


Bitartrat de dimetilaminoetanol
Trimite link prin:   SMS   WhatsApp

Bitartratul de dimetilaminoetanol sau DMAE este un alcool natural si un antioxidant, cunoscut ca un precursor al colinei si acetilcolinei, care sunt substante chimice din creier, responsabile de functia cognitiva si de transmisiile nervoase. Contribuie la ingrijirea delicata a pielii imbatranite si este utilizat cu precadere pentru a imbunatati memoria si a stimula puterea de concentrare.

Astfel, Bitartratul de dimetilaminoetanol actioneaza asupra stimularii activitatii neuronale, iar prin efectul sau de crestere a capacitatii organismului de a produce acetilcolina, este considerat de catre cercetatori eficient in incetinirea procesului de imbatranire.

De asemenea, Bitartratul de dimetilaminoetanol imbunatateste starea de spirit si combate depresia. Ajuta la imbunatatirea functiilor cognitive, iar cercetarile efectuate arata eficienta sa in cresterea optimismului si imbunatatirea somnului. In acelasi timp, Bitartratul de dimetilaminoetanol ajuta la protejarea membranelor celulare in creier si impiedica deteriorarea celulelor.

Un alt beneficiu pe care il ofera consta in mentinerea sanatatii si tineretii pielii.


Recomandari produse care contin Bitartrat de dimetilaminoetanol, promotii si informatii


Bioelemente
Reverse Anti Rid

                              95 Lei

Reverse Anti Rid


Suplimentul nutritiv Reverse Anti Rid de la Bioelemente sustine sanatatea pielii si stimuleaza regenerarea celulelor acesteia. Dispune de un puternic efect antioxidant, contribuie la eliminarea radicalilor liberi si impiedica aparitia semnelor imbatranirii tesuturilor. De asemenea, se recomanda folosirea acestui produs pentru a stimula sinteza de colagen si a mentine elasticitatea fibrelor de colagen. Furnizeaza pielii nutrientii necesari...


95 LeiBitartrat de dimetilaminoetanol poate fi folosit ca adjuvant pentru: Afectiuni Dermatologice, Alzheimer, Boli cardiovasculare, Depresia, Imunitate scazuta,

Branduri
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail: