meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!

Cajeput


Cajeput
Trimite link prin:   SMS   WhatsApp

Arborele cajeput (Melaleuca leucadendra) este originar din Australia si sud-estul Asiei, iar frunzele si ramurele sale se extrage un ulei eteric utilizat extern si intern, gratie proprietatilor sale terapeutice. Uleiul de cajeput se utilizeaza traditional in Malezia si insulele Java impotriva durerilor musculare si a holerei, iar in Africa si Asia este folosit ca insecticid si antiparazitar.

Datorita efectelor sale curative, este utilizat pentru a sustine sanatatea pielii si a ameliora diferite afectiuni dermatologice, precum acnee sau psoriazis. De asemenea, stimuleaza drenajul limfatic si sustine procesul de detoxifiere a organismului. Gratie efectelor sale antiinflamatoare, uleiul de cajeput este recomandat impotriva durerilor musculare si a celor asociate artritei sau gutei.

Se poate folosi uleiul de cajeput de catre persoanele care sufera de sinuzita, pentru a stimula eliminarea mucusului, dar ajuta si la ameliorarea durerilor in gat sau a racelii. Alaturi de utilizarile sale impotriva diferitelor afectiuni si in cosmetica, pentru a combate acneea, se poate folosi si in aromoterapie. Persoanele care folosesc uleiul de cajeput in aromoterapie pot beneficia de calitatile sale de a oferi o stare de stabilitate si de incredere.

In plus, contribuie la reducerea senzatiei de oboseala si de somnolenta, stimuleaza memoria si ajuta la cresterea imunitatii organismului.


Recomandari produse care contin Cajeput, promotii si informatiiCajeput poate fi folosit ca adjuvant pentru: Acnee, Artrita, Celulita, Detoxifiere, Durere de cap, Dureri menstruale, Guta, Psoriazis, Varice,

Branduri
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail: