meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!

Chimen Negru


Chimen Negru
Trimite link prin:   SMS   WhatsApp

Chimenul negru este cunoscut si sub denumirea de negrusca, care se poate utiliza pentru a distruge MRSA (Stafilococus aureus multiplu), ce rezista la actiunea a mai multor tipuri de antibiotice, cat si pentru a stimula regenerarea celulelor beta muribunde din pancreasul diabetic.
Datorita numeroaselor sale proprietati terapeutice, chimenul negru se poate utiliza pentru a reduce glicemia si micsora rezistenta la insulina, insa este cunoscut si pentru proprietatile sale anticonvulsive,  motiv pentru care este indicat in cazul epilepsiei.

Persoanele care sufera de hipertensiune pot prezenta o micsorare a presiunii sanguine in urma utilizarii chimenului negru, insa acesta contine Timochinona, care este de un real sprijin si persoanlor ce se confrunta cu astm. Astfel, acesta actioneaza ca un eficient antiastmatic asupra cailor respiratorii. De asemenea, inflamarea amigdalelor sau faringelui pot fi ameliorate cu ajutorul chimenului negru, acesta avand si un puternic efect analgezic.

Totodata, studii efectuate asupra extractului de chimen negru au demonstrat eficienta acestuia de a inhiba dezvoltarea cancerului de colon, asemeni agentului chimic 5-fluoruracil, insa fara sa prezinte efecte negative.

Semintele de chimen negru se pot folosi si ca un condiment potrivit in special pentru alimentele lactate, fiind utilizat in scopuri terapeutice din vremuri indepartate.


Recomandari produse care contin Chimen Negru, promotii si informatii


Essential
Seminte de chimen negru (Negrilica) Bio

                              9.48 Lei

Seminte de chimen negru (Negrilica) Bio


Semintele de chimen negru poarta diferite denumiri, precum black onion seeds, nigella sativa, chimen negru sau kalonji. De asemenea, in limbaj popular sunt denumite seminte de negrusca sau seminte de negrilica, fiind utilizate de mii de ani de catre persi si de catre egipteni, iar apoi de arabi si evrei. Aceste seminte sunt apreciate atat pentru proprietatile terapeutice, cat si pentru a condimenta diferite preparate culinare si sunt potrivite...


9.48 LeiChimen Negru poate fi folosit ca adjuvant pentru: Afectiuni Vezica Urinara, Amigdalita, Astm, Diabet, Epilepsie, Hipertensiune arteriala, Obezitate,

Branduri
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail: