meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!

Portocal Amar


Portocal Amar
Trimite link prin:   SMS   WhatsApp

Portocalul amar, cu denumirea stiintifica Citrus aurantium, este utilizat in scop terapeutic si alimentar, fiind originar din China si Indochina. In compozitia fructelor de portocal amar se afla vitaminele C, B1, B2, E, P, PP si provitamina A. Gratie proprietatilor sale diuretice, depurative, stomahice si hepatoprotectoare, portocalul amar este utilizat pentru sprijinirea sanatatii organismului. Este util in ameliorarea avitaminozelor si in calmarea afectiunilor digestive, dar contribuie si la prevenirea hemoragiei interne.

Persoanele care se confrunta cu celulita sau obezitate pot beneficia de calitatile terapeutice ale portocalului amar. Totodata, sustine sanatatea aparatului respirator si amelioreaza gripa. Datorita continutului bogat in vitamine si saruri minerale, portocalul amar se remarca prin efecte antiscorbutice imediate, cat si prin efectul sau vitaminizant si remineralizant. De asemenea, favorizeaza cresterea rezistentei organismului la infectii si actioneaza ca un tonic asupra sistemului nervos central si asupra musculaturii.

Florile delicate ale portocalului amar sunt utilizate pentru a se obtine un ulei esential deosebit de apreciat in aromoterapie si in parfumerie.


Recomandari produse care contin Portocal Amar, promotii si informatii


DVR Pharm
Vitamina C naturala

                              28 Lei
DVR Pharm
Vitamina C Alcalina

                              28 Lei
Salvestrol
Salvestrol SHIELD - 350

TRANSPORT GRATUIT
                              157 Lei
Salvestrol
Salvestrol PLATINUM - 2000

TRANSPORT GRATUIT
                              360 Lei

Portocal Amar poate fi folosit ca adjuvant pentru: Ateroscleroza, Celulita, Constipatie, Diaree, Gripa, Guta, Hipertensiune arteriala, Infectii urinare, Obezitate, Tromboza,

Branduri
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail: