meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!

Tamaie (Boswellia)


Tamaie (Boswellia)
Trimite link prin:   SMS   WhatsApp

Tamaia este o rasina secretata de scoarta arborelui de tamaie, care este utilizata atat in ritualurile religioase, cat si in scop terapeutic. In Roma Antica tamaia era extrem de pretioasa, motiv pentru care avea aceeasi valoare ca si aurul. Astazi se poate folosi tamaia pentru a indeparta gandurile negative si pentru a stimula si calma sistemul nervos. De asemenea, ajuta la prevenirea imbatranirii pielii, iar in Egiptul antic femeile utilizau tamaia pentru a prepara diferite masti, cu rolul de intinerire a pielii.

Studiile efectuate de profesorul Oliver Werz de la Universitatea Friederich Schiller din Jena arata ca rasinile produse de arborii de tamaie contin puternice substante antiinflamatorii. In compozitia sa se afla acizi boswelici, care contribuie la reducerea procesului inflamator. Datorita continutului de acizi boswelici, tamaia este recomandata impotriva afectiunilor inflamatorii.

De asemenea, tamaia este apreciata pentru efectele sale de inducere a starii de meditare si de relaxare. Este considerata un adjuvant in cazul afectiunilor respiratorii, calmeaza sistemul nervos si ajuta la indepartarea dependentei de fumat. In plus, este recomandata si pentru a ameliora depresia si anxietatea, motiv pentru care tamaia ajuta la inducerea starii de bine si la indepartarea energiilor negative.


Recomandari produse care contin Tamaie (Boswellia), promotii si informatii


- 20 %
Panactive
Panactive Boswellia - Tamaie

TRANSPORT GRATUIT
         271.25 Lei      217 Lei
-20%
Panactive Boswellia - Tamaie

Panactive Boswellia - Tamaie


Panactive Boswellia - Tamaie este un supliment alimentar 100% natural, cu puternice proprietati antiinflamatoare, care contribuie la protejarea organismului si la ameliorarea afectiunilor respiratorii, litiazelor biliare si renale, cat si la imbunatatirea elasticitatii venelor. Arborele Boswelia secreta tamaie, pentru a-si trata ranile din scoarta, dar cercetarile efectuate de specialisti in ultimele decenii arata beneficiile terapeutice ale...


20% Reducere

271.25 Lei 217 Lei


vazut la tv
Olimp Labs
Flexagen Forte

                              100 Lei
vazut la tv
Telestar
Helix Original

                              79 Lei
Acne Control
Gel pentru curatare Acne Control Pharmacore

                              105 Lei
Medicinas
Osteopastop

TRANSPORT GRATUIT
                              149 Lei

Tamaie (Boswellia) poate fi folosit ca adjuvant pentru: Anxietate, Boli Aparat Respirator, Bronsita, Dependenta de fumat, Depresia, Insomnie,

Branduri
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail: