meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!
produs organic


Noni Original Integral - Pachet 3x1L
PRODUS IN SUATrimite link prin:    SMS     WhatsApp


Noni Original Integral - Pachet 3x1L

- 20%
promotie Noni Original Integral - Pachet 3x1L

Brand: Bioelemente

Cantitate neta: 3000 ml

Pret: 300 Lei
Pret: 240 Lei
(TVA inclus)Noni Original Integral Pret Noni Original Integral
100 Lei   89 Lei
- 11%
promotie 0
cumpara Noni Original Integral
- 15%
promotie 0
cumpara Noni Original Integral - Pachet 2x1L
- 26%
promotie 0
cumpara Noni Original Integral - Pachet 4x1L
Noni Original Integral 8x1L Pret Noni Original Integral 8x1L
TRANSPORT GRATUIT
800 Lei   552 Lei
- 31%
promotie 0
cumpara Noni Original Integral 8x1L

Pachete care contin Noni Original Integral

Noni Original Integral - Pachet 3x1L
Noni Original Integral
1 x Noni Original Integral
+
1 x Obegrass
+
1 x Protect Zeolit
- 25%
promotie 0

340 Lei    255 Lei   
comanda
2x
Noni Original Integral - Pachet 3x1L
2 x Noni Original Integral
2 x Noni Original Integral
+
4 x Aloe Vera Integral
- 28%
promotie 0

470 Lei    340 Lei   
comanda
3x
Noni Original Integral - Pachet 3x1L
3 x Noni Original Integral
3 x Noni Original Integral
+
3 x Aloe Vera Integral
- 28%
promotie 0

510 Lei    365 Lei   
comanda

Noni Original Integral - Pachet 3x1L de la Bioelemente contine 3 recipiente cu un litru de suc Noni Original Integral fiecare. Este suficient pentru a fi administrat pentru 50 de zile, in 2 doze de 30 mililitri pe zi.

Este un produs conceput din fructe coapte si recoltate manual, fiind lipsit de arome, coloranti, indulcitori, conservanti sau concentrat de Noni.

Se recomanda administrarea acestui supliment nutritiv de la BioElemente, pentru a furniza organismului nutrientii de care are nevoie pentru o buna stare de sanatate. Este eficient in cresterea imunitatii si ajuta la prevenirea si ameliorarea a numeroase afectiuni. Astfel, ajuta la regenerarea organismului, este un tonic si energizant puternic, inlatura durerile si sustine functiile cardiace.
 
Ajuta la ameliorarea durerilor osoase, articulare sau reumatice. Este certificat organic in USA si Europa de catre Organic Certifiers.
Se administreaza 30 ml de suc Noni Original Integral dimineata inainte de masa si 30 ml seara sau o doza de 60 ml dimineata.
Se recomanda agitarea flaconului inainte de utilizare.


Beneficiile de sanatate ale sucului Noni Original Integral

Pentru o cura de lunga durata, Noni Original Integral este o planta cu mai multe beneficii, variind de la utilizarea traditionala a lemnului pentru a face unelte pentru a-si folosi sucul, Noni Original Integral, ca prim ajutor sau pentru a trata bolile critice. Efectele benefice ale sucului noni original integral pentru diverse afectiuni medicale au fost discutate ca fiind:

Potentialul antioxidant: ingredientele din sucul Noni Original Integral are un potential antioxidant extraordinar care cauta radicalii liberi de oxigen si neutralizeaza efectele negative ale acestora. O cercetare efectuata asupra pacientilor cu obiceiuri grele de fumat, facandu-i vulnerabili la multe afectiuni, au sustinut efectul protector al sucului Noni Original Integral in imbunatatirea potentialului de absorbtie radicala a organismelor lor si oferind protectie impotriva afectiunilor cauzate de stresul oxidativ.

Cancer: calitătile anti-cancer ale ingredientelor din sucul Noni Original Integral au fost in mod traditional incredintate si sustinute de stiinta moderna. Diverse cercetari clinice si de laborator au confirmat proprietatile chimio-preventive ale sucului Noni Original Integral in prevenirea diferitelor tipuri de cancer, cum ar fi cancerul pulmonar, cancerul hepatic si cancerul renal datorita abundentei antioxidantelor. Asa cum este sustinut de o alta descoperire stiintifica, eficacitatea sucului noni original integral in reducerea riscului de cancer atribuie capacitatii sale de a bloca legarea carcinogen-ADN si de a preveni formarea aductului. Mai mult, dovezile au aratat eficacitatea sucului noni original integral in întarzierea cresterii tumorii in glandele mamare prin scaderea semnificativa a greutatii si a volumului tumorilor la subiecti.

Se recomanda administrarea a 60 ml pe zi, in cate 2 doze. Astfel, dimineata se administreaza 30 de ml, cu 30 minute inainte de masa, iar seara tot 30 de ml, inainte de culcare. Se poate folosi ca atare sau diluat in apa si bauturi nealcoolice.

DZR (doza zilnica recomandata)


Doza terapeutica: 50 zile (60 ml / zi)


Spune-ti parerea despre Noni Original Integral - Pachet 3x1L, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta

Pentru a adauga comentarii trebuie sa fiti autentificat. Daca nu aveti cont va puteti face unul aici.