meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!


Storcator prin presare la rece Greenis Slow Juicer


Trimite link prin:    SMS     WhatsApp

Storcator prin presare la rece Greenis Slow Juicer

Brand: Greenis

Cantitate neta: 8400 g

Pret: 1131.05 Lei
(TVA inclus)

TRANSPORT GRATUIT

Storcator prin presare la rece Greenis Slow Juicer este un produs de o calitate superioara, ce ofera un bun raport calitate pret, iar ca o dovada in acest sens, producatorul ofera o perioada mare de garantie , existand si certificari care sa ii demonstreze calitatea.

Sucul obtinut prin folosirea storcatorului electric prin presare la rece Greenes Slow Juicer pastreaza toti nutrientii, datorita vitezei storcatorului de doar 65 rotatii pe minut. Storcatoarele ce functioneaza prin centrifugare sunt ineficiente, deoarece se pierde mult suc, insa distruge enzimele din suc, din cauza vitezei mari de rotatii, de peste 2000 de rotatii pe minut. Astfel, o parte din nutrienti si din enzime sunt distruse in perioada de stoarcere. 

Acest storcator foloseste stoarcerea prin presare la rece, motiv pentru care este asigurata o eficienta de pana la 85% si este asigurata o cantitate mare de nutrienti si enzime. Astfel, acest storcator este potrivit pentru a obtine suc proaspat de fructe, legume, ierburi, verdeturi, cat si pentru a stoarce fructele pentru deserturi sau pentru a macina sau faramita nuci, daca se achizitioneaza dispozitivul de macinat si preparat deserturi.

De asemenea, acest storcator nu contine bisphenol A, aceasta fiind o substanta daunatoare care se regaseste in aproape toate recipientele din plastic. Partile din metal care intra in contact cu sucul sunt din otel de tip SUS304, acesta fiind un otel inoxidabil, cu un grad medical si alimentar. In plus,  Greenis este o marca comercializata in peste 35 de tari in lume, precum in Canada, Marea Britanie, Spania, Olanda sau Noua Zeelanda, iar incepand cu luna martie a anului 2014 acest storcator se poate achizitiona si din Romania.

Cutia cu storcatorul Greeneis contine storcatorul Greenis, 2 site (una fina si una grosiera din otel inoxidabil cu grad medical si alimentar), o perie de curatat, vas pentru pulpa si vas pentru suc, o presa pentru tofu, certificatul de conformitate, certificatul de garantie si manualul de utilizare in limba engleza si in limba romana. Optional se poate achizitiona sita pentru macinat/inghetata si robinetul pentru reducerea spumei, sita pentru macinat/preparat deserturi si robinetul pentru reducerea spumei.

Modelul Storcatorului electric prin presare la rece Greenis este F9010, cu o putere de 150W, 65 rotatii pe minut, o frecventa de 50/60HZ si un Voltaj cuprins intre 220-240V. Nivelul de zgomot este cuprins intre 40-60Db, motorul este cu inductie AC, iar lungimea cablului de alimentare este de 1.2m. De asemenea, siguranta este de 250V, 10A/6.3A, cu o eficacitate de stoarcere de 85%, o greutate de 6.5kg si functie reverse. Poate sa stoarca ierburi, este confectionat din PEI (ULTEM), otel inoxidabil cu grad alimentar si medical, ABS, PA, fiind BPA free.

Aparatul porneste doar daca este pus corect capacul, dispune de certificari LFGB, RoHs, CE si EMC, iar durata recomandata de functionare continua este de maximum 30 minute. Este oferita o garantie de 5 ani pentru motor si de 2 ani pentru restul pieselor.
Fabricat in China


Spune-ti parerea despre Storcator prin presare la rece Greenis Slow Juicer, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta

Pentru a adauga comentarii trebuie sa fiti autentificat. Daca nu aveti cont va puteti face unul aici.