meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!


Husa de masaj Relax Mass


Trimite link prin:    SMS     WhatsApp

Husa de masaj Relax Mass

Brand: Lanaform

Cod produs: LA110310


Pret: 430 Lei
(TVA inclus)


Stoc momentan indisponibil.


Husa de masaj Relax Mass este potrivita pentru a transforma timpul petrecut in fotoliul dumneavoastra in momente de relaxare, deoarece ofera masaj shiatsu si dispune de doua capete rotative de masaj. Astfel, cu ajutorul acestei huse, veti indeparta durerea musculara, oboseala si tensiunea, pentru a va bucura de fiecare capat rotativ de masaj, ce acopera toata suprafata spatelui dumneavoastra.

De asemenea, se poate selecta ce parte a spatelui doriti sa fie masata, fie partea de sus, fie partea de jos sau intreg spatele, iar masajul se poate extinde la nivelul coapselor si picioarelor. In plus, husa dispune de o telecomanda. Se poate utiliza acasa sau la birou si dispune de 2 capete de masaj, Masaj "shiatsu", 3 zone de masaj, respectiv spate sus, spate jos sau complet, vibratii si 1 functie demo.

Datorita faptului ca dispune de un sistem de curele, se poate fixa pe orice scaun, iar functionarea sa se realizeaza prin intermediul unui adaptor. Daca optati pentru masajul Demo, veti resimti o serie de masaje diferite. Astfel, va puteti relaxa din confortul propriei locuintei sau de la birou.

Este asigurata garantie pentru o perioada de doi ani, cu exceptia cazurilor in care aparatul nu functioneaza corespunzator din cauza uzurii normale a produsului sau din cauza unei utilizari abuzive, necorespunzatoare sau incorecte, cat si a accidentelor si diferite modificari aduse produsului.

Date tehnice:

Tensiune - DC 12V
Intensitate - @ A
Putere 24 W.


Spune-ti parerea despre Husa de masaj Relax Mass, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta

Pentru a adauga comentarii trebuie sa fiti autentificat. Daca nu aveti cont va puteti face unul aici.