meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!


Purificator de aer Full Tech Filter


Trimite link prin:    SMS     WhatsApp

Purificator de aer Full Tech Filter

Brand: Lanaform

Cod produs: LA12020800

Cantitate neta: 6350 g

Pret: 1184.04 Lei
(TVA inclus)


Purificatorul de aer Full Tech Filter este un aparat eficient in purificarea si curatarea aerului, ce se remarca prin design-ul atragator si cantitatea mare de anioni pe care o produce, favorabila indepartarii fumului, prafului sau particulelor de polen din incapere. De asemenea, purificatorul dispune de un kit central cu mai multe straturi de filtrare si indeparteaza particulele de aer ce pot fi daunatoare din jurul dumneavoastra, pentru a imbunatati calitatea vietii.

Sistemul de purificare al aerului dispune de filtru lavabil pre-filtru, filtru plasa non-tesute, filtru HEPA, filtru de carbon activ si filtru Nano catalizator rece si ionizator. Filtrul lavabil pre-filtru poate fi spalat , acesta fiind cel care colecteaza particulele mari precum parul de animale, puf sau polen, iar filtrul plasa non-tesut este anti-mucegai si anti-bacterian, colectand praful, polenul, mucegaiul si organismele microscopice.

In schimb, filtrul de carbon activ atrage mirosurile din fumul de tigara, de bucatarie sau cel al deseurilor organice. Filtrul HEPA se remarca prin eficienta cu care capteaza pana la 99,97% din particulele de polen, praf, mucegai, bacterii mai mici de 0,3 microni, iar filtrul Nano catalizator rece descompune gazele chimice periculoase, in timp ce ionizatorul elibereaza ioni negativi, pentru a creste puritatea aerului.

De asemenea, filtrul dispune de o durata de viata cuprinsa intre 9 si 15 luni, daca este utilizat normal. In plus, este echipat cu un motor cu 3 viteze, ce poate sa functioneze fara sa produca zgomot, motiv petnru care este potrivit persoanelor care doresc sa foloseasca aparatul si pe perioada noptii.

Date tehnice:

Voltaj - 220- 240V
Frecventa - 50Hz
Ecran - LCD
Vapori - 180ml/h
Putere - 45W
Baterii - 2 X AAA, 1.5 V-LR03
Garantie - 2 ani.


Spune-ti parerea despre Purificator de aer Full Tech Filter , adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta

Pentru a adauga comentarii trebuie sa fiti autentificat. Daca nu aveti cont va puteti face unul aici.