meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!


Tensiometru electronic pentru brat


Trimite link prin:    SMS     WhatsApp

Tensiometru electronic pentru brat

Brand: Lanaform

Cod produs: LA090202

Cantitate neta: 743 g

Pret: 197 Lei
(TVA inclus)


Tensiometrul electronic pentru brat  este un aparat destinat masurarii tensiunii siastolice si diastolice, cat si a pulsului cardiac. Acest aparat dispune si de memorie, cu 60 de masuratori, dispune de o forma ergonomica si de o tehnologie recenta de detectare cu infrarosu, pentru a asigura o  durata indelungata de viata a sistemului. Valorile obtinute ale temperaturii apar pe un display din cristale lichide si sunt usor de citit, iar cu o singura baterie se poate utiliza de 5000 de ori.

In plus, gratie design-ului compact, este un termometru potrivit pentru a fi utilizat acasa, dar si in calatorii. Astfel,este un aparat modern, ce ofera precizie in citirea temperaturii si masoara radiatiile infrarosii de la nivelul timpanului. Este cunoscut faptul ca cel mai bun loc pentru a se masura temperatura corpului la om este urechea.

De fiecare data cand veti masura temperatura, apare ultima temperatura masurata, fiind precis in masurarea temperaturii daca temperatura este mai mare de 32 de grade Celsius. Daca se doreste efectuarea a doua masuratori, se recomanda sa asteptati cinci secunde, iar atunci cand temperatura este prea scazuta, se afiseaza in mod constant.Date tehnice:

Rata de functionare - 32-43 grade Celsius
Precizie - +/- 0.2 grade Celsius intre 36 si 39 grade Celsius si +/- grade Celsius sub 36 grade Celsius si peste 39 de grade Celsius
Bateri - 1 CR2032 3V
Garante - 2 ani.


Spune-ti parerea despre Tensiometru electronic pentru brat , adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta

Pentru a adauga comentarii trebuie sa fiti autentificat. Daca nu aveti cont va puteti face unul aici.