meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!


Termometru pentru adulti si copii


Trimite link prin:    SMS     WhatsApp

Termometru pentru adulti si copii

Brand: Lanaform

Cod produs: LA090105


Pret: 131 Lei
(TVA inclus)


Termometrul pentru adulti si copii este un produs eficient in masurarea temperaturii, pentru ureche si frunte, extrem de usor de utilizat. Cu ajutorul acestui aparat, se poate masura temperatura in mai putin de 3 secunde, avand o precizie a frecventei de 512 scanari pe secunda pentru o precizie de +/-0.2 grade Celsius. De asemenea, dispune de noua tehnologie de detectare cu infrarosu, care asigura o functionare indelungata a sistemului.

In plus, termometrul pentru adulti si copii indica ora si temperatura din camera, iar datorita faptului ca valorile temperaturii sunt afisate pe displayul din cristale lichide, este usor de utilizat. De asemenea, capatul detasabil al termometrului rezista la apa si se poate curata cu usurinta, cu o panza umezita cu putin alcool. Pentru a se masura temperatura in ureche, se scoate capacelul din varful termometrului si se tine apasat butonul Power/Scan, iar apoi se introduce termomentul in canalul urechii.

Se tine apasat pana se aude sunetul ce indica masurarea temperaturii, iar apoi se elibereaza butonul Scan si se scoate termometrul, pentru a se citi rezultatul. Atunci cand se masoara temperatura la nivelul fruntii, este recomandat sa se tina cont de temperatura ambientala, in valoare de 0.5 grade Celsius.

Perioada de garantie de care dispune acest termometru este de 2 ani.
Spune-ti parerea despre Termometru pentru adulti si copii , adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta

Pentru a adauga comentarii trebuie sa fiti autentificat. Daca nu aveti cont va puteti face unul aici.