meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!


Umidificator de aer Notus


Trimite link prin:    SMS     WhatsApp

Umidificator de aer Notus

Brand: Lanaform

Cod produs: LA120117


Pret: 634 Lei
(TVA inclus)


Umidificatorul de aer Notus este un aparat destinat cresterii umiditatii relative din locuinta dumneavoastra, pentru a preveni diferite tulburari respiratorii si neplaceri ce pot fi cauzate de aerul uscat. Astfel, combate electricitatea statica din aer si se remarca prin design-ul modern si ecranul LCD tactil, motiv pentru care este usor de integrat in interiorul oricarei locuinte.

Fiind prevazut cu un senzor menit sa afiseze umiditatea relativa ambianta, umidificatorul de aer Notus va ajuta sa setati nivelul de umiditate dorit si se poate utiliza in deplina siguranta, deoarece se opreste automat, atunci cand nu este suficienta apa in rezervor. Acest aparat difuzeaza apa sub forma de vapori reci sau calzi, care sunt evacuati printr-o ceata emisa prin duza de difuzie.

De asemenea, aparatul dispune de 3 setari ale nivelului de intensitate, respectiv mic, mediu si mare, alaturi de 4 moduri de functionare, 1 mod fiind normal si 3 fiind moduri pre-progamate, precum Sleep, Turbo si automat. Rezervorul dispune de o capacitate de 4.8 litri si poate sa difuzeze continuu circa 9,5  ore, la 500 ml pe ora. Se poate utiliza ceata rece pentru o camera inchisa si slab ventilata cu aer uscat, pentru a improspata camera, iar ceata calda este perfecta pentru a incalzi aerul intr-o camera rece.


Spune-ti parerea despre Umidificator de aer Notus , adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta

Pentru a adauga comentarii trebuie sa fiti autentificat. Daca nu aveti cont va puteti face unul aici.