meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!


Umidificator si purificator de aer Trainy


Trimite link prin:    SMS     WhatsApp

Umidificator si purificator de aer Trainy

Brand: Lanaform

Cod produs: LA120113


Pret: 240 Lei
(TVA inclus)


Umidificatorul si purificator de aer Trainy este recomandat pentru a preveni neplacerile ce pot fi cauzate de un aer uscat, fiind cunoscut faptul ca umiditatea relativa a aerului trebuie sa fie cuprinsa intre 45 si 55%. Fiind un aparat usor de utilizat, dispune de un rezervor cu o capacitate de 1.8 litri, cu o autonomie de 9 ore. In timpul functionarii se aprinde o lumina albastra, iar datorita sistemului de siguranta, se opreste automat atunci cand dispune de apa insuficienta.

In plus, umidificatorul si purificator de aer Trainy dispune de un accesoriu ce permite utilizarea uleiurilor esentiale, iar traductorul este unul de o calitate superioara, pentru a asigura o durata lunga de viata a aparatului. Totodata, aparatul functioneaza silentios, pentru a putea fi utilizat la orice ora din zi si din noapte, iar emiterea vaporilor este reglabila.

Prin utilizarea umidificatorului si purificatorului de aer Trainy se obtine cresterea si reglarea umiditatii relative a camerei, eliminarea sarcinii electrostatice si imbunatatirea calitatii aerului in camera.

Date tehnice:

Voltaj - DC 24 V
Zgomot - 35 dB
Rata de vapori - 200 ml/h.Spune-ti parerea despre Umidificator si purificator de aer Trainy , adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta

Pentru a adauga comentarii trebuie sa fiti autentificat. Daca nu aveti cont va puteti face unul aici.