meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!


Storcator electric prin presare la rece culoare alb


Trimite link prin:    SMS     WhatsApp

Storcator electric prin presare la rece culoare alb

Brand: Lexen USA

Cantitate neta: 7500 g

Pret: 1594.21 Lei
(TVA inclus)
Storcatorul electric prin presare la rece culoare alb este potrivit pentru a stoarce iarba de grau, ierburi si frunze, fiind cel mai economic storcator din clasa sa. Va puteti bucura de un suc proaspat si bogat in nutrienti, obtinut prin presarea la rece, motiv pentru care se pastreaza enzimele si nutrientii.
Spre deosebire de storcatoarele centrifugale, care distrug nutrientii prin temperaturile ridicate ce se creeaza, acesta este eficient in pastrarea nutrientilor plantelor pe care le stoarceti, pentru a furniza organismului nutrientii benefici.
De asemenea, Storcatorul electric prin presare la rece culoare alb este potrivit pentru a stoarce iarba de grau, spelta, ovaz si orz, avand un dispozitiv special pentru a stoarce iarba de grau, cat si pentru a stoarce aproape orice fruncte si legume doriti. In acelasi timp se poate utiliza pentru a prepara inghetata din fructe congelate, pentru a face lapte din soia sau pentru a face paste fainoase.
Cu ajutorul acestui storcator se poate prepara hrana pentru bebelusi, iar curatarea sa este cu 50% mai usoara decat la alte storcatoare.
Este indicat ca atunci cand stoarceti fructe ce nu contin fibra, precum mere moi, prune, struguri sau pere, sa le amestecati cu fructe care contin fibra sau cu legume precum telina, morcovi sau sfecla.


Spune-ti parerea despre Storcator electric prin presare la rece culoare alb, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta

Pentru a adauga comentarii trebuie sa fiti autentificat. Daca nu aveti cont va puteti face unul aici.