meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!
produs raw produs eco produs bio


Masline Negre Botija cu samburi Raw Bio


Trimite link prin:    SMS     WhatsApp

Masline Negre Botija cu samburi Raw Bio

Brand: Lifefood

Cantitate neta: 150 g

Pret: 21.95 Lei
(TVA inclus)


Maslinele Negre Botija cu samburi Raw Bio sunt crude si raw, motiv pentru care sunt ideale pentru persoanele care urmeaza o dieta raw, fiind masline cu un gust deosebit. Specia Botija este considerata cu adevarat speciala, datorita faptului ca se bucura de un gust unic, fiind o specie veche de masline, originara din Peru, ce nu a fost modificata sau hibridizata.
Remarcandu-se printre masline precum o specie superioara, Masline Negre Botija cu samburi Raw Bio sunt culese manual, sunt uscate si fermentate, insa fara sa fie pasteurizate. Samburii acestor masline se pot sparge pentru a li se consuma miezul, fiind indicat sa se consume 4-5 samburi pe zi.
Ingredientele produsului Masline Negre Botija cu samburi Raw Bio  sunt urmatoarele: sare de mare, ulei de masline si masline selectionate Botija cu samburi.

Compozitie Masline Negre Botija cu samburi Raw Bio


Masline negre Botija Masline Negre Botija cu samburi Raw Bio contine Masline negre Botija cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Maslinele negre Botija sunt o specie foarte veche de masline, nemodificata si nehibridizata, motiv pentru care sunt considerate superioare maslinelor obisnuite. Astfel, acestea se pot asemana cu... detalii Masline negre Botija


Sare de mare Masline Negre Botija cu samburi Raw Bio contine Sare de mare cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Sarea de mare este apreciata pentru proprietatile sale terapeutice de secole si era folosita in antichitate ca remediu pentru tratarea leziunilor de care sufereau pescarii. Aceasta este bogata din... detalii Sare de mareSpune-ti parerea despre Masline Negre Botija cu samburi Raw Bio , adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta

Pentru a adauga comentarii trebuie sa fiti autentificat. Daca nu aveti cont va puteti face unul aici.
Lifefood
TRANSPORT GRATUIT
la orice comanda Bio Holistic de minim 250 lei
Retete cu Masline Negre Botija cu samburi Raw Bio
Cele mai vandute produse
Lifefood
Alte produse din depozitul Bio Holistic