meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!
produs raw


Schizandra Pulbere Raw


Trimite link prin:    SMS     WhatsApp

Schizandra Pulbere Raw

Brand: Obio

Cantitate neta: 250 g

Pret: 42.91 Lei
(TVA inclus)


Pulberea de schizandra este destinata calmarii inimii si linistirii spiritului, conform unui proverb chinezesc, motiv pentru care fructele de schizandra sunt utilizate in medicina traditionala de milenii. Numite in limba chineza si fructe cu 5 gusturi datorita aromelor sale, poate fi utilizata in calitate de tonic masculin si de adaptogen.
In medicina traditionala chineza, schizandra este utilizata impotriva a numeroase afectiuni, precum cele pulmonare, reumatism, gripe sau raceli.
Este recomandata utilizarea unei lingurite de pulbere din fructe de schizandra pe zi, ce se poate amesteca cu apa sau cu alte bauturi in functie de preferinte.
De asemenea, se recomanda administrarea cu atentie a acestei pulberi de catre femeile insarcinate, deoarece este un stimulator al uterului.

Compozitie Schizandra Pulbere Raw


Pulbere de Schizandra Schizandra Pulbere Raw contine Pulbere de Schizandra cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Este o planta chinezeasca folosita pentru protejarea ficatului; Asigura potenta si creste fertilitatea; Ajuta la folosirea glucozei, producerea hormonilor, reglarea neurala si digestie; detalii Pulbere de SchizandraSpune-ti parerea despre Schizandra Pulbere Raw, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta

Pentru a adauga comentarii trebuie sa fiti autentificat. Daca nu aveti cont va puteti face unul aici.