meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!


Plantur - Phyto Caffeine Shampoo - Pentru par fin cu tendinta de rupere


Trimite link prin:    SMS     WhatsApp

Plantur - Phyto Caffeine Shampoo - Pentru par fin cu tendinta de rupere

Brand: Plantur

Cantitate neta: 200 capsule

Pret: 60 Lei
(TVA inclus)


Plantur Phyto Caffeine Shampoo - special pentru parul fin, cu tendinta la rupere, este un produs eficient in ingrijirea parului, care actioneaza delicat, pentru a mentine volumul coafurii.  La conceperea produsului Plantur - Phyto-Caffeine Shampoo sunt utilizate doar doze mici de ingrediente cu rol in ingrijirea parului, care se remarca prin efectul de catifelare. 

Prin imbinarea ceaiului verde cu zinc si cafeina, Phyto-Caffeine Shampoo sustine cresterea parului, impiedica caderea acestuia si ajuta la mentinerea volumului pentru o perioada indelungata. Cantitatea de cofeina conferita prin folosirea acestui produs ramane activa pe intreaga zi in foliculul pilos, ajutand astfel la prevenirea influentei testosteronului. 

Daca aveti parul subtire, care se rupe cu usurinta, prin folosirea produsului Phyto-Caffeine Shampoo parul dumneavoastra va redobandi rezistenta si volumul, pentru a fi mult mai usor de coafat si de ingrijit.

Compozitie Plantur - Phyto Caffeine Shampoo - Pentru par fin cu tendinta de rupere


Cafeina Plantur - Phyto Caffeine Shampoo - Pentru par fin cu tendinta de rupere contine Cafeina cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Cofeina este apreciata pentru efectul de energizare a organismului si de a ne mentine alerti, fiind un alcaloid care se gaseste in cafea, nuca de cola sau ceai. Dispune de efecte neurostimulente si... detalii Cafeina

Ceai verde Plantur - Phyto Caffeine Shampoo - Pentru par fin cu tendinta de rupere contine Ceai verde (extract) cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Contin acid tanic folosit pentru suprafetele arse; Scade nivelul colesterolului si al lipidelor; Scade rata de oxidare a lipoproteinelor (o reactie chimica formatoare de grasimi in sange); Lupta... detalii Ceai verde

Zinc Plantur - Phyto Caffeine Shampoo - Pentru par fin cu tendinta de rupere contine Zinc cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Stimuleaza sistemul imunitar; Util pentru functia limfocitelor T, necesare pentru a combate infectia; Ajuta la refacerea tesuturilor; Previne formarea cicatricelor; Element necesar in productia de... detalii Zinc