meniu mobil

contact rapid
Inchide (x)
Te putem ajuta? Suna acum la 0732.528.828 sau 0751.778.785 !
Consultantii nostri sunt pregatiti sa va consilieze cu privire la alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastra!


Ozonator pentru carne, legume si fructe, TR-YCA


Trimite link prin:    SMS     WhatsApp

Ozonator pentru carne, legume si fructe, TR-YCA

- 20%
promotie Ozonator pentru carne, legume si fructe, TR-YCA

Brand: Tiens


Pret: 1800 Lei
Pret: 1440 Lei
(TVA inclus)

TRANSPORT GRATUITOzonatorul pentru carne, legume si fructe, TR-YCA este conceput prin utilizarea unor cunostiinte teoretice de microbiologie, electronica si inginerie, pentru a face posibila folosirea proprietatilor benefice ale ozonului pentru un stil de viata mai sanatos. Gratie capacitatii sale de ecranare a interferentelor electromagnetice, ozonatorul Tiens permite un volum de ozon marit si dispune de capacitatea de a descompune pesticidele din legume si fructe. De asemenea, poate sa distruga hormonii din carne sau peste, mareste perioada de prospetime a alimentelor si de purificare a apei.

Folosirea ozonatorului pentru carne, legume si fructe este deosebit de usoara. Dupa ce ati conectat igienizatorul la priza, trebuie sa asezati legume sau fructele in recipient si sa asezati sonda pe fundul vasului, iar apoi sa umpleti cu apa. Capacitatea maxima de lucru este de 5 kilograme. Dupa 3-10 minute de functionare, ozonul va oxida reziduurile de pesticide de pe coaja fructelor si a legumelor, in timp ce pastreaza valorile nutritive ale acestora.

Daca doriti sa improspatati produsele din carne, trebuie sa conectati igienizatorul la priza si sa asezati carnea in recipient. Dupa aceea asezati sonda pe fundul vasului si umpleti cu apa, igienizatorul avand o capacitate maxima de lucru de 5 kilograme. Dupa 10-20 de minute de functionare, ozonul va oxida hormonii si va reduce concentratia de bacterii din carne.

Ozonatorul pentru carne, fructe si legume Tiens se poate utiliza si pentru a distruge bacteriile si a creste perioada de prospetime a alimentelor. Astfel, daca doriti sa dublati perioada de prospetime a alimentelor, trebuie sa le asezati intr-o punga de plastic si sa pompati ozon pana la umflarea completa a pungii, iar apoi o sigilati. Este important sa va asigurati ca punga este inchisa ermetic si nu sunt pierderi de aer.

O alta utilizare a ozonatorului Tiens este cea de igienizare si curatare a veselei, a tacamurilor si a recipientelor pentru pastrarea laptelui sau a prosoapelor si a imbracamintelor. Se pun obiectele in interiorul unui recipient plin cu apa si se ozoneaza pentru 10-20 de minute. Dupa o durata de functionare de 10 minute se poate adauga 1 lingura de detergent, iar obiectele se vor curata in profunzime. Pentru igienizarea imbracamintei, se ajusteaza perioada de ozonare in functie de cantitate, iar de obicei este suficient o durata de functionare de 20 de minute. De asemenea, se pot igieniza periutele de dinti si alte ustensile.

Este recomandata spalarea fetei si a membrelor cu apa ozonata, pentru a proteja pielea impotriva bacteriilor, a ciupercilor si a virusurilor. Apa ozonata este eficienta in imbunatatirea circulatiei periferice si a metabolismului. Daca se spala pielea afectata de fungi cu apa ozonata, contribuie la ameliorarea afectiunii. In cazul in care doriti sa purificati aerul in spatii inchise, se poate prin utilizarea ozonatorului pentru carne, legume si fructe Tiens.

Trebuie sa inchideti usile si ferestrele si sa lasati aparatul sa functioneze pentru 30 de minute, deoarece ozonul poate sa indeparteze mirosurile nocive ale lacurilor, vopselelor si ale altor materiale de constructie. De asemenea, poate indeparta gaze toxice si substante chimice sau fumul provenit din arderi incomplete. Este important sa nu ramaneti in incapere pe durata functionarii aparatului si nici sa nu lasati animale in incapere. Se poate reintra in incapere dupa 15 minute de la oprirea aparatului.

Cu acest ozonator se pot distruge bacteriile din acvariu si se poate creste nivelul de oxigen, prin asezarea sondei in acvariu. Ozonul eliberat va distruge bacteriile si va oxida impuritatile, iar daca veti utiliza aparatul in fiecare zi pentru cinci minute, veti proteja acvariul impotriva parazitilor si a bolilor care afecteaza viata pestilor. Se poate utiliza, totodata, pentru a inlatura mirosurile neplacute din frigider.


Spune-ti parerea despre Ozonator pentru carne, legume si fructe, TR-YCA, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta

Pentru a adauga comentarii trebuie sa fiti autentificat. Daca nu aveti cont va puteti face unul aici.
Tiens
20% Reducere
la toate produsele Tiens daca sunteti sau deveniti membru Tiens
TRANSPORT GRATUIT
la orice comanda Tiens de minim 400 lei
Cele mai vandute produse
Tiens