contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Anxietate


Anxietatea este o stare de nelinistite si de teama, considerata o reactie fireasca a corpului la situatiile stresante. Aceasta se manifesta atunci cand percem anumiti factori ca fiind o amenintare pentru noi si ne ajuta sa anticipam un anumit pericol, cat si sa luam masuri pentru a-l evita. Astfel, este considerata o "spaima rationala", deoarece ne ajuta sa ne apropiem mai mult de ceea ce ne dorim si sa ne indepartam mai mult de ce nu ne dorim.

Cu toate acestea, alaturi de anxietatea care este sanatoasa, exista si anxietatea maladiva, care se manifesta prin aparitia unor griji, preocupari, temeri care nu sunt realiste si sunt exagerate. Din cauza acesteia ne putem confrunta cu emotii nesanatoase, iar daca va confruntati cu o stare de anxietate intensa si spontana, fara sa fie cauzata de un anume motiv, atunci suferiti de tulburare anxioasa generalizata.

Alte tulburari de anxietate sunt atacurile de panica cu sau fara agorafobie, agorafobia fara istoric de panica sau cu panica, fobia specifica sau fobia sociala, stresul acut sau stresul post-traumatic, tulburare anxioasa cauzata de o conditie medicala, de o substanta sau fara alta specificatie. Principalele cauze ale anxietatii sunt crizele de astm, infarctul miocardic si angina instabila, pancreatita acuta, tulburarile de ritm cardiac, sindromul respirator acut sever si hipertiroidismul.

De asemenea, anxietatea se manifesta prin stari de oboseala, durere de cap, diaree, aritmii, transpiratie, depresie, tensiune musculara, insomnie, dureri abdominale, dureri toracice sau puls marit si neregulat.Produse ce pot fi folosite ca adjuvant pentru Anxietate:

Pret: 400 Lei 

TRANSPORT GRATUIT
comanda
Pret: 144 Lei 
comanda
Pret: 190 Lei 
comanda

Medicannabis Ulei 200 ml


Ingrediente active:
Vitamina E Ulei de canepa presat la rece Ulei din samburi de struguri
Pret: 136 Lei 
comanda

Calcareum


Ingrediente active:
Alga calcaroasa (Calcareum) Calciu Magneziu
- 20%
promotie
Pret: 262 Lei 
Pret: 210 Lei 

TRANSPORT GRATUIT
comanda
Pret: 86 Lei 
comanda

Magneziu Top Extra 120 capsule


Ingrediente active:
Calciu Magneziu Seleniu Flavonoide Vitamina B6 Vitamina D3 Zinc Sorg Mure Cirese negre Coacaz negru Coacaz rosu Prune Mar
Pret: 166 Lei 
comanda

Relaxetin


Ingrediente active:
Hamei Flavonoide Sorg
Pret: 74 Lei 
comanda
Pret: 29 Lei 
comanda

Dormax


Ingrediente active:
Passiflora Valeriana Mac Californian Melatonina Magneziu

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles