contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Aritmie cardiaca


Aritmia cardiaca este o dereglare anormala a ritmului inimii, care poate sa bata prea repede sau prea incet. Inima trebuie sa aiba o frecventa de 70-80 de batai pe minut, insa din cauza dereglarilor in formarea sau transmiterea stimulilor nervosi, apar tulburarile de ritm cardiac. Uneori aritmiile pot fi produse fara motiv, iar alteori sunt cauzate de un stimul care influenteaza inima. Printre stimuli se afla tutunul, stresul sau medicamentele care contin cofeina si cele impotriva tusei si a racelii.

Unele medicamente care sunt administrate impotriva anumitor afectiuni cardiace pot produce aritmii, cat si hipertensiunea arteriala, insuficientele valvulare, infarctul miocardic, glanda tiroida hiperactiva sau utilizarea anumitor droguri, precum cocaina. Exista mai multe tipuri de aritmii, clasificate in functie de ritmul batailor inimii, precum brahicardia sau ritm cardiac redus, tahicardia, care se manifesta prin ritm cardiac crescut si fibrilatia, caracterizata de batai cardiace rapide si necoordonate.

De asemenea, atunci cand aritmiile sunt cauzate de o anomalie la nivelul camerelor cardiace superioare, acestea sunt aritmii atriale, iar cele supraventriculare sunt produse la nivelul camerelor inferioare ale inimii. Alaturi de simtirea ritmului neregulat, in cazuri mai grave se pot resimti senzatii de "batai in plus" sau de pauza anormala intre doua contractii, slabiciune, ameteala, respiratie dificila, durere in piept, transpiratii sau pierderea temporara a constientei.

Aritmia cardiaca poate reprezenta un pericol pentru sanatate atunci cand sunt insotite de alte afectiuni cardiace. In aceste situatii este important sa se trateze corect, iar atunci cand sunt netratate pot cauza slabirea sau intinderea miocardului, ceea ce duce la cresterea riscului de aparitie a insuficientei cardiace, a accidentului vascular cerebral sau a infarctului miocardic.

Produse ce pot fi folosite ca adjuvant pentru Aritmie cardiaca:

Panactive Oliven Blatt


Ingrediente active:
Frunze de maslin Dolomita Calciu Magneziu
- 29%
promotie
Pret: 250 Lei 
Pret: 178 Lei 

TRANSPORT GRATUIT
comanda
Pret: 400 Lei 

TRANSPORT GRATUIT
comanda
Pret: 190 Lei 
comanda

Germeni de Creson 100 capsule


Ingrediente active:
Germeni de creson Vitamina C Sorg
Pret: 65 Lei 
comanda
Pret: 115 Lei 
comanda
Pret: 169 Lei 
comanda

Magneziu Top Extra 120 capsule


Ingrediente active:
Calciu Magneziu Seleniu Flavonoide Vitamina B6 Vitamina D3 Zinc Sorg Mure Cirese negre Coacaz negru Coacaz rosu Prune Mar
Pret: 166 Lei 
comanda

Megamin


Ingrediente active:
Dolomita Calciu Magneziu
- 20%
promotie
Pret: 225 Lei 
Pret: 180 Lei 
comanda
Pret: 59 Lei 
comanda

CardiOKare - 15 zile


Ingrediente active:

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles