Chlamydia
Chlamydia este un agent infectios care determina aparitia Clamidiozei, aceasta fiind o infectie cu transmitere prin contact sexual vaginal, anal sau oral cu partener infectat. De asemenea, aceasta infecie poate fi transmisa si de catre o femeie insarcinata nou nascutului in timpul nasterii. Factorii de risc pentru infectarea cu Chlamydia sunt contactul sxual neprotejat prin prezervativ, inceperea vietii sexuale inainte de varsta de 18 ani, imunitate scazuta, mai mult de un partener sexual, cat si unul sau mai multi parteneri infectati cu Chlamydia.
Aproximativ 90% dintre femeile si barbatii cu clamidioza nu prezinta simptome, iar perioada dintre infectare si debutul simptomelor poate dura de la zile pana la luni. Astfel, simptomele pot fi resimtite de regula dupa 1-3 saptamani de la contactul sexual infectant. Femeile prezinta usturimi sau durere la urinat, conjunctivita, dureri abdominale joase, febra, oboseala, inflamarea glandei bartoliniene care este situata la deschiderea vaginului, sangerari menstruale neregulate, prurit genital, sangerari vaginale anormale intre cicluri menstruale, urina tulbure sau pierderi vaginale anormale.
Barbatii infectati cu Chlamydia prezinta senzatie neplacuta in timpul urinarii, conjunctivita, sensibilitatea anusului si scrotului, secretii apoase sau vascoase de la nivelul penisului, urina tulbure si cruste pe capul penisului. Persoanele infectate cu Chlamydia prezinta un risc mai crescut al infectiei cu virusul imunodeficientei umane, daca sunt expuse la acesta.
De asemenea, daca o infectie cu Chlamydia este netratata, aceasta poate determina aparitia mai multor complicatii la femei, precum infertilitate, abcese pelviene, sindromul Fitz-Hugh-Curtis, care este o boala hepatica inflamatorie rara, inflamatia glandelor bartoliene, inflamatia mucusului uterului, infamatia uretrei sau cervixului. De asemenea, femeile insarcinate infectate cu Chlamydia se pot confrunta cu sarcina ectopica, avort, ruptura prematura a membranelor si nastere prematura. Nou-nascutii pot suferi de conjunctivita, otita medie, infectii la nivelul nasului si gatului sau uretrita, cu toate ca aceasta este intalnita mai rar la nou-nascuti.
Complicatiile intalnite la barbatii infectati cu Chlamydia sunt urmatoarele: prostatita, infertilitate, epididimita sau uretrita. Daca este tratata la timp, este prevenita aparitia complicatiilor.
Produse ce pot fi folosite ca adjuvant pentru Chlamydia:
Pret: 76 Lei

Ingrediente active:
Pret: 119 Lei

Pret: 45 Lei

Pret: 400 Lei
TRANSPORT GRATUIT
- 19%
Pret: 37 Lei Pret: 30 Lei

Pret: 29 Lei

Pret: 24 Lei

Pret: 99 Lei

Pret: 64 Lei

Ingrediente active:
- 20%
Pret: 444 Lei Pret: 356 Lei
TRANSPORT GRATUIT
Ingrediente active:
- 20%
Pret: 280 Lei Pret: 223 Lei

Ingrediente active:
Pret: 121 Lei

Ingrediente active:
- 20%
Pret: 187 Lei Pret: 150 Lei
TRANSPORT GRATUIT
- 21%
Pret: 68 Lei Pret: 54 Lei

Pret: 66 Lei

Ingrediente active:
Ingrediente ce pot fi folosite ca adjuvant pentru Chlamydia
Usturoi
- Actioneaza ca antibiotic natural
- Ajuta la insonatosire
Vitamina E
- Necesara pentru protejarea celulelor rosii
- Intareste sistemul imunitar
Vitamina C
- Imunostimulent care ajuta la insanatosire
Astragalus
- Grabeste procesul de regenerare
Coenzima Q10
- Ajuta la insanatosire si este un antioxidant si un imunostimulator puternic
Pulbere Kelp
- O bogata sursa de minerale
Echinacea
- Grabeste procesul de regenerare
Seminte de trifoi rosu
- Grabeste procesul de regenerare