contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Colon iritabil


Sindromul de colon iritabil este o afectiune intestinala care se manifesta prin dereglarea functiei digestive pentru o perioada de minim trei luni. Cea mai intalnita cauza care determina aparitia colonului iritabil este stresul, deoarece acesta modifica contractia musculaturii intestinale si favorizeaza aparitia contractiilor dureroase. De asemenea, poate fi cauzat de infectia bacteriana a tractului gastrointestinal, administrarea antibioticelor, care afecteaza flora microbiana, cat si alimentele care contribuie la producerea unei cantitati crescute de gaz, consumul excesiv de alcool, consumul ridicat de cafea si o dieta saraca  in fibre.

O persoana care sufera de sindromul colonului iritabil prezinta durere abdominala si crampe, durerea fiind resimtita de regula dupa mese si dificultati de eliminare a scaunului in perioadele de constipatie. De asemenea, diareea si constipatia sunt alte simptome ale sindriomului de colon iritabil, alaturi de acestea putand fi resimtite distensia abdominala, balonarea, gazele intestinale si eliminarea de mucus de la nivelul rectului.

O modalitate eficienta de a ameliora simptomele specifice sindromului de colon iritabil consta intr-o alimentatie bogata in fibre alimentare, care au rolul de a regla tranzitul intestinal. In plus, trebuie evitat consumul bauturilor carbogazoase, cafeaua, alcoolul, tutunul si grasimile de orgine animala. Totodata, este recomandat sa se consume multe lichide si sa se manance mese regulate.

Cele mai afectate persoane de sindromul colonului iritabil sunt cele anxioase sau depresive, in special femeile, iar la circa 50% dintre pacienti, aceasta problema de sanatate se manifesta inainte de varsta de 35 de ani.


Produse ce pot fi folosite ca adjuvant pentru Colon iritabil:

Aloe Vera Bionatura


Ingrediente active:
Aloe Vera
- 20%
promotie
Pret: 62.5 Lei 
Pret: 50 Lei 
comanda

Aloe Vera Integral


Ingrediente active:
Aloe Vera
- 27%
promotie
Pret: 79 Lei 
Pret: 58 Lei 
comanda

Noni Bionatura


Ingrediente active:
Noni
- 20%
promotie
Pret: 237 Lei 
Pret: 190 Lei 
comanda

Noni Original Integral


Ingrediente active:
Noni
- 11%
promotie
Pret: 100 Lei 
Pret: 89 Lei 
comanda

Coada Soricelului 100 cps


Ingrediente active:
Coada soricelului Flavonoide Sorg Mure Coacaz negru Coacaz rosu Cirese negre Prune Mar Struguri rosii/negrii
Pret: 58 Lei 
comanda

Cyto Flavin 90 capsule


Ingrediente active:
Struguri rosii/negrii Soc Flavonoide Dude Germeni de broccoli Germeni de lucerna Germeni de grau Sorg Cozi de cirese Coacaz negru Mar Prune
Pret: 136 Lei 
comanda
Pret: 21 Lei 
comanda

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles