contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Dezlipire de retina


Dezlipire de retina este o afectiune oculara serioasa, care se manifesta prin desprinderea stratului intern al retinei, care poarta denumirea de neuroepiteliu de cel extern, denumit epiteliu pigmentar, intre aceste doua straturi existand un lichid, numit lichid subretinian. Este considerata un factor de risc la persoanele care sufera de miopii, cele care au istoric familial cu dezlipire de retina si la persoanele cu un ochi lezat sau la cele care au suferit interventii chirurgicale pentru a trata cataracta. De asemenea, este o urgenta oftalmologica, in special daca este situata in partea superioara a ochiului.

Simptomele dezlipirii de retina cuprind vederea unor obiecte de mici dimensiuni care plutesc in camp vizual, amputarea periferiei campului vizual si fosfena unica stralucitoare, care se manifesta prin puncte luminoase atunci cand sunt apasate pleoapele cu ochi inchisi sau spontan. Atunci cand este afectata macula, scade acuitatea vizuala.

In cazul dezlipirilor cu macula atasata, este necesara trimiterea de urgenta la specialistul in chirurgie vitroretiniana. Printre complicatiile post-operatorii care pot sa apara se afla cresterea tensiunii intraoculare, afectarea corneei sau cataracta. Daca nu se urmeaza un tratament, dezlipirea de retina poate duce la orbire. Pentru a se preveni aparitia dezlipirii de retina, se recomanda un control oftalmologic anual sau mai des in cazul persoanelor care prezinta un risc crescut pentru aceasta problema oftalmologica.

Spre exemplu, persoanele cu diabet trebuie sa efectueze un consult oftalmologic periodic, deoarece diabetul este un factor de risc pentru aparitia acestei afectiuni.


Produse ce pot fi folosite ca adjuvant pentru Dezlipire de retina:

Pret: 76 Lei 
comanda

Biostem


Ingrediente active:
Spirulina Pudra de Chlorella MSM Pulbere Gheara Matei Gheara Diavolului Echinacea Ganoderma lucidum Astragalus Aloe Ferox Coada calului Soc Urzica alba Alga AFA Mesteacan Alga calcaroasa (Calcareum) Glucozamina
- 20%
promotie
Pret: 560 Lei 
Pret: 450 Lei 

TRANSPORT GRATUIT
comanda

Optilidolin


Ingrediente active:
Afine Acerola Pudra de Chlorella Spirulina Galbenele Ginkgo biloba Porumb
Pret: 200 Lei 

TRANSPORT GRATUIT
comanda

Crystal Complex Visio 100 cps


Ingrediente active:
Afine Vitamina C Zinc Vitamina E Cupru Luteina Beta-caroten
Pret: 115 Lei 
comanda

BioBran 1000 - 30 zile


Ingrediente active:
- 20%
promotie
Pret: 1196 Lei 
Pret: 956 Lei 

TRANSPORT GRATUIT
comanda
Pret: 145 Lei 
comanda

Beta Caroten


Ingrediente active:
Beta-caroten Flavonoide
Pret: 51 Lei 
comanda

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles