contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Fibrom uterin


Fibromul uterin este o tumoare benigna a uterului, care se dezvolta in interiorul cavitatii uterine sau la exteriorul uterului, cat si in  grosimea peretului acestuia, intalnit des la femeile cu varste cuprinse intre 30-40 de ani. Factorii de risc pentru aparitia fibromului sunt varsta, deoarece este mai intalnit la femeile cu varste cuprinse intre 30-50 de ani, iar dupa menopauza acesta se micsoreaza, cat si un istoric familial de fibrom utrerin sau obezitatea. Sunt necunoscute cauzele care determina aparitia fibroamelor, insa s-a constatat ca acestea se dezvolta daca in organism este produs mai mult estrogen, asa cum se intampla in timpul sarcinii.

Un fibrom uterin se manifesta prin cicluri menstruale prelungite, dureri menstruale, sangerari menstruale anormale, sangerari intre mestre, dureri abdominale, in partea inferioara a spatelui sau pelvina, infertilitate, dificultate de tranzit intestinal, blocaj renal care apare dupa blocaj uretral, incontinenta urinara, mictiuni frecvente, probleme in timpul sarcinii, precum travaliu prematur sau avort spontan.

De asemenea, fibromul uterin poate favoriza aparitia unor complicatii, precum durere continua lombara sau senzatia de presiune in abdomenul inferior, blocaj la nivel intestinal sau al tractului urinar, infertilitate atunci cand fibromul schimba forma uterului, cat si infectia sau colapsul fibromatos uterin. La femeile insarcinate, complicatiile care pot fi intalnite includ avort spontan, dureri in timpul trimestrului doi si trei, o pozitie fetala anormala, necesitatea operatiei cezariene sau travaliu prematur.

Pentru tratarea fibromului uterin se poate urma un tratament medicamentos, care are ca scop imbunatatirea starii de sanatate si incetinirea sau stoparea cresterii fibromului. De asemenea, se poate urma o interventie chirurgicala, precum o miomectomie, care elimina fibromul si mentine zonele sanatoase ale uterului sau embolizarea uternina, prin care se astupa vasele de sange care alimenteaza fibroamele. In acest caz uterul poate reveni la dimensiunile normale. O alta interventie chirurgicala este histerectomia, prin care se elimina uterul, fiind recomandata intr-o forma avansata de evolutie a tumorii.


Produse ce pot fi folosite ca adjuvant pentru Fibrom uterin:

Canticer Pachet 2 buc


Ingrediente active:
Ganoderma lucidum Usturoi negru Coix lachrima jobi Herba Gynostemmatis Castravete amar Cactus - Opuntia Dillenii Haw Hyriopsis Cuminingii
- 51%
promotie
Pret: 798 Lei 
Pret: 395 Lei 

TRANSPORT GRATUIT
comanda

Megamin


Ingrediente active:
Dolomita Calciu Magneziu
- 20%
promotie
Pret: 225 Lei 
Pret: 180 Lei 
comanda

Salvestrol SHIELD - 350


Ingrediente active:
Seminte de struguri Citrice Kabocha Dovleac japonez
- 18%
promotie
Pret: 157 Lei 
Pret: 129 Lei 
comanda
Pret: 64 Lei 
comanda

Biostem


Ingrediente active:
Spirulina Pudra de Chlorella MSM Pulbere Gheara Matei Gheara Diavolului Echinacea Ganoderma lucidum Astragalus Aloe Ferox Coada calului Soc Urzica alba Alga AFA Mesteacan Alga calcaroasa (Calcareum) Glucozamina
- 20%
promotie
Pret: 560 Lei 
Pret: 450 Lei 

TRANSPORT GRATUIT
comanda

Panactive OPC + C


Ingrediente active:
Acerola Struguri rosii/negrii
- 29%
promotie
Pret: 250 Lei 
Pret: 178 Lei 

TRANSPORT GRATUIT
comanda
Pret: 59 Lei 
comanda

Serra Max 30 capsule


Ingrediente active:
Serrapeptaza

Ingrediente ce pot fi folosite ca adjuvant pentru Fibrom uterinSerrapeptaza
Serrapeptaza

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles