contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Hiperaciditate gastrica


Hiperaciditatea gastrica este cauzata de productia in exces de acid gastric, in special de acid clorhidric, la nivelul mucoasei gastrice, care se manifesta prin dureri stomacale, greata, balonari sau regurgitari acide. Alimentatia joaca un rol important in aparitia hiperaciditatii gastrice, motiv pentru care se recomanda o dieta alcalina in proportie de 80%. Astfel, daca introduceti cat mai multe fructe si legume in alimentatie si reduceti consumul alimentelor acide, precum amidon,dulciuri sau carne, poate fi prevenita aparitia hiperaciditatii gastrice.

De asemenea, poate fi cauzata de combinarea necorespunzatoare a alimentelor, precum combinatia dintre cereale si citrice, care stimuleaza producerea de acizi gastrici. Alti factori responsabili de cresterea acidului din stomac sunt fumatul, cofeina si stresul. Atunci cand hiperaciditatea apare pe termen scurt este lipsita de simptome, insa daca productia de acid se schimba permanent, determina aparitia balonarii, acidului reflux, arsurilor stomacale, senzatiei de presiune in stomac, cat si a durerilor abdominale, starilor de greata sau varsaturilor.

Hiperaciditatea gastrica se manifesta imediat dupa masa si poate fi intalnita si la persoanele care nu servesc micul dejun. In plus, poate fi cauzata de anumite afectiuni, precum tumori gastrice, infectia cu Helicobacter Pylori, toxiinfectii alimentare, ulcer gastric si/sau duodenal, afectiuni hepatice, pancreatite, tuse seaca sau dificultati de inghitire a bolului alimentar.

Important pentru a preveni aparitia hiperaciditatii gastrice este urmarea unei diete sanatoase si echilibrate, bogate in fructe si legume. Totodata, se recomanda un consum crescut de lichide, alaturi de evitarea alimentelor foarte dulci sau foarte picante, cat si a celor foarte grase. In plus, prin indepartarea stresului, furiei, renuntarea la fumat si consumul scazut de cafea este posibila prevenirea cresterii acidului gastric.




Produse ce pot fi folosite ca adjuvant pentru Hiperaciditate gastrica:

Pret: 361 Lei 
comanda
Pret: 159 Lei 
comanda
Pret: 45 Lei 
comanda

Aloe 100 cps


Ingrediente active:
Aloe Vera Sorg Struguri rosii/negrii Mure Cirese negre Coacaz negru Coacaz rosu Prune Mar
Pret: 75 Lei 
comanda

Canticer Pachet 2 buc


Ingrediente active:
Ganoderma lucidum Usturoi negru Coix lachrima jobi Herba Gynostemmatis Castravete amar Cactus - Opuntia Dillenii Haw Hyriopsis Cuminingii
- 51%
promotie
Pret: 798 Lei 
Pret: 395 Lei 

TRANSPORT GRATUIT
comanda

Digest Natural


Ingrediente active:
Inulina Pectina de Mere Seminte de in Culturi bacteriene Anason
- 20%
promotie
Pret: 208 Lei 
Pret: 167 Lei 
comanda

Megamin


Ingrediente active:
Dolomita Calciu Magneziu
- 20%
promotie
Pret: 225 Lei 
Pret: 180 Lei 
comanda

Carbo Aspirina


Ingrediente active:
Salcie Carbune Vegetal
Pret: 28 Lei 
comanda

Chitosan Tiens


Ingrediente active:
Chitosan
- 20%
promotie
Pret: 242 Lei 
Pret: 194 Lei 
comanda
Pret: 59 Lei 
comanda

Stomachforte - 15 zile


Ingrediente active:

Ingrediente ce pot fi folosite ca adjuvant pentru Hiperaciditate gastrica



Chitosan
Chitosan

- Chitosanul este recomandat pentru a gama larga de afectiuni, precum: reflux gastric, sindromul colonului iritabil, dezechilibre ale florei microbiene intestinale sau constipatie.

Alte ingrediente ce pot fi folosite ca adjuvant in Hiperaciditate gastrica:

Curmale
Curmale
Stafide
Stafide
Mei
Mei
Mango
Mango
Patrunjel
Patrunjel
Sfecla rosie
Sfecla rosie
Lamaie
Lamaie
Condimente Chai
Condimente Chai
Ulei de lamaie
Ulei de lamaie
Amalaki
Amalaki
Astragalus
Astragalus
Aloe Ferox
Aloe Ferox
Garcinia
Garcinia
Fenicul
Fenicul
Lotus
Lotus
Germeni de mei
Germeni de mei
Hrean
Hrean
Hamei
Hamei
L-Glicina
L-Glicina
Ulm Alb
Ulm Alb
Beta-ciclodextrina
Beta-ciclodextrina
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus reuteri
Lactobacillus reuteri
Probiotice
Probiotice
AMRITA - Polen multiflor
AMRITA - Polen multiflor
Pinus mugo
Pinus mugo





Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles