contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Insuficienta cardiaca


Insuficienta cardiaca este intalnita atunci cand inima nu mai pompeaza cantitatea de sange de care are nevoie organismul si se manifesta prin retinerea apei si a sarii pentru a creste cantitatea de sange, cat si prin tahicardie sau cresterea dimensiunilor inimii. Din cauza faptului ca insuficienta cardiaca este caracterizata de lipsa de functionarea corecta a inimii, cu timpul pot sa apara stari de oboseala sau de slabiciune. Exista mai multe cauze care determina aparitia insuficientei cardiace, precum cardiomiopatie, inflamatia sau infectia muschiului inimii, bolile coronariene, infarctele miocardice, afectiunile congenitale de cord, afectiuni sau rupturi valvulare, hipertensiune arteriala, diabet zaharat, boli tiroidiene, aritmii cardiace sau inaintarea in varsta.

Cele mai intalnite simptome ale insuficientei cardiace sunt constrictia toracica, scurtarea respiratiei in timp ce pacientul sta intins sau in timpul somnului, oboseala la mers si nevoie de a se opri in timpul mersului. De asemenea, mai poate fi intalnita cresterea in greutate, din cauza acumularii de fluide in organism sau umflarea picioarelor. Atunci cand inima pompeaza sange insuficient apare insuficienta cardiaca sistolica, iar cea diastolica apare cand inima nu se relaxeaza normal pentru a favoriza umplerea ventriculilor.

In functie de simptome, insuficienta cardiaca este clasificata in clasa I, care se manifesta prin lipsa fatigabilitatii severe atunci cand este desfasurata activitatea fizica sau palpitatii, dificultati de respiratie si dureri toracice. Clasa II este caracterizata de limitarea usoara a activitatii fizice, prin aparitia oboselii, durerii toracice si dificultatilor de respiratie, insa pacientul se poate odihni confortabil. In clasa III bolnavul se poate odihni confortabil, insa activitatile fizice pot fi efectuate cu mai multa dificultate, datorita intensificarii simptomelor de oboseala, palpitatii, durere toracica sau dificultati de respiratie, chiar si la cel mai mic efort. In clasa IV desfasurarea oricarei activitati fizice este lipsita de confort, iar simptomele se resimt si in repaus.

Printre complicatiile insuficientei cardiace se afla insuficienta mitrala, anemie, afectarea constientei, embolism pulmonar, tromboza venoasa profunda, accidente vasculare cerebrale, infarct miocardic, aritmie cardiaca, insa prin urmarea unui tratament, pot fi prevenite. Pentru a putea fi prevenita aceasta afectiune, se recomanda modificarea stilului de viata, cat si tratarea corecta a anumitor afectiuni, precum hipertensiunea arteriala sau diabetul zaharat. Asadar, se recomanda evitarea fumatului, controlul tensiunii arteriale, efectuarea exercitiilor fizice, reducerea consumului de alcool si controlul greutatii corporale.


Produse ce pot fi folosite ca adjuvant pentru Insuficienta cardiaca:

Cardio Flavin 90 capsule


Ingrediente active:
Struguri rosii/negrii Struguri rosii/negrii Coacaz negru Mure Sorg Soc Prune Mar Paducel Cozi de cirese Cozi de visine Porumbar Flavonoide
Pret: 145 Lei 
comanda
Pret: 190 Lei 
comanda

Canticer Pachet 2 buc


Ingrediente active:
Ganoderma lucidum Usturoi negru Coix lachrima jobi Herba Gynostemmatis Castravete amar Cactus - Opuntia Dillenii Haw Hyriopsis Cuminingii
- 51%
promotie
Pret: 798 Lei 
Pret: 395 Lei 

TRANSPORT GRATUIT
comanda

Flavin7 500 ml


Ingrediente active:
Flavonoide Resveratrol Struguri rosii/negrii Mure Cirese Coacaz negru Soc Prune Porumbar
Pret: 219 Lei 
comanda

Resveratrol Forte 100 cps


Ingrediente active:
Resveratrol Flavonoide Struguri rosii/negrii Sorg Mure Cirese negre Coacaz negru Coacaz rosu
Pret: 134 Lei 
comanda

Noni Bionatura


Ingrediente active:
Noni
- 20%
promotie
Pret: 237 Lei 
Pret: 190 Lei 
comanda

Noni Original Integral


Ingrediente active:
Noni
- 11%
promotie
Pret: 100 Lei 
Pret: 89 Lei 
comanda

Resveratrol


Ingrediente active:
Radacina de Polygonum cuspidatum
- 25%
promotie
Pret: 114 Lei 
Pret: 85 Lei 
comanda
Pret: 400 Lei 

TRANSPORT GRATUIT
comanda
Pret: 59 Lei 
comanda

CardiOKare - 15 zile


Ingrediente active:

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles