contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Paralizii


Paraliziile  sunt un simptom neurologic, care se manifesta prin imposibilitatea de a realiza o miscare  si sunt cauzate de obicei de tulburari neuronale. Se cunosc mai multe forme de pareza, respectiv monopareza, atunci cand este paralizat un segment de membru sau un membru, diapareza care apare cand sunt paralizate doua membre, precum mana si piciorul sau ambele picioare, parapareza, care este paralizia ambelor picioare, hemipareza, care se manifesta prin paralizia unei jumatati corporale si tetrapareza, cand sunt afectate toate membrele.

De asemenea, paralizile pot fi insotite de simptome neurologice, precum lipsa indemnarii, schimbari de dispozitie si comportament, confuzie sau pierderea constientei, scurgerea salivei din cavitatea bucala, amorteala sau dificultati de memorare, vorbire, gandire, intelegere, scris sau citit. In unele situatii, paralizia poate determina aparitia altor simptome, cum ar fi pierderea auzului, eruptie, greata cu sau fara varsaturi, cefalee severa, pierderea sau modificarea vederii, pierderea auzului, diaree, constipatie sau febra.

Cauzele care determina aparitia paraliziilor sunt boli ce produc tulburari metabolice ce afecteaza functiile musculare sau nervoase, cat si boli care produc modificari ale structurii muschilor sau nervilor. De asemenea, paralizia poate fi cauzata si de afectiuni autoimune, precum sindromul Guillain-Barre, artrita reumatoida sau scleroza multipla sau de expunerea la anumite substante toxice, precum sunt toxinele botulinice. Alte cauze ale paraliziilor includ consumul cronic de alcool, abuzul de droguri, defectele de tub neural, traumatismele, tumorile cerebrale, atacurile ischemice tranzitorii, traumatismele cerebrale sau hemoragia cerebrala.

Un tip de paralizie intalnit frecvent, care se dezvolta la copii la nastere sau la scurt timp dupa nastere este cea cerebrala, care poate fi cauzata de febra crescuta, encefalita, pneumonie, traumatism cranian sau meningita. Diagnosticarea se face de obicei dupa nastere, la implinirea varstei de 1-2 ani, din cauza faptului ca simptomele pot fi recunoscute mai tarziu. Se manifesta prin pierderea echilibrului, spasme musculare, convulsii, tulburari de vorbire sau retard mental.

Este recomandat sa efectuati un consult medical urgent, daca prezentati simptome precum modificari ale starii mentale sau schimbari bruste de comportament, lesin sau lipsa de reactie, amorteala, tulburari respiratorii, cefalee severa, pierderea coordonarii musculare sau dificultati de gandire si de memorare.


Produse ce pot fi folosite ca adjuvant pentru Paralizii:

Pret: 400 Lei 

TRANSPORT GRATUIT
comanda

Biostem


Ingrediente active:
Spirulina Pudra de Chlorella MSM Pulbere Gheara Matei Gheara Diavolului Echinacea Ganoderma lucidum Astragalus Aloe Ferox Coada calului Soc Urzica alba Alga AFA Mesteacan Alga calcaroasa (Calcareum) Glucozamina
- 20%
promotie
Pret: 560 Lei 
Pret: 450 Lei 

TRANSPORT GRATUIT
comanda

Resveratrol


Ingrediente active:
Radacina de Polygonum cuspidatum
- 25%
promotie
Pret: 114 Lei 
Pret: 85 Lei 
comanda

Flavin7 500 ml


Ingrediente active:
Flavonoide Resveratrol Struguri rosii/negrii Mure Cirese Coacaz negru Soc Prune Porumbar
Pret: 219 Lei 
comanda

Flavin7 Sport Musclear


Ingrediente active:
Lecitina din soia Arginina Ceai verde Flavonoide
Pret: 88 Lei 
comanda

Medicannabis Ulei 200 ml


Ingrediente active:
Vitamina E Ulei de canepa presat la rece Ulei din samburi de struguri
Pret: 136 Lei 
comanda

Ingrediente ce pot fi folosite ca adjuvant pentru Paralizii



Ulei de ricin
Ulei de ricin





Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles