contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Despre ciuperca Maitake


Despre ciuperca Maitake

Ciuperca Maitake este originara din Japonia si este una din ciupercile cu proprietati medicinale folosite si in ziua de astazi.
Ciuperca Maitake este o ciuperca maronie, ce poate creste pana la 23 kg, una din trasaturile care i-a conferit numele de “ rege al ciupercilor” sau in traducere libere “ciuperca dansatoare”. In antichitate se spune ca ciuperca Maitake era o ciuperca foarte pretioasa din punct de vedere medical, iar pretul acesteia putea fi schimbat in argint.
In urma studiului realizat de Memorial Sloan-Kettering Cancer Center a aratat ca ciuperca Maitake stimuleaza sistemul imunitar al bolnavilor de cancer ajutand astfel la vindecarea acestei boli.
Sub denumirea stiintifica de Grifola Frondosa, ciuperca Maitake este o ciuperca ce are la baza o forma interesanta, ce creste efectiv in acelasi loc, pe o durata de un anumit numar de ani. Ea are in pamant un tubercul de marimea unui cartof, iar trunchiul acestei ciuperci Maitake are tulpini lipite una de cealalta, cu forma unei linguri sau forma ondulata, de culoare maronie.
Ciuperca Maitake reprezinta un leac foarte pretios pentru tratarea unor afectiuni cu caracter grav, in stare avansata, printre care si cancerul, datorita continutului de grifolan, o polizaharida foarte importanta pentru organismul nostru, care in acelasi timp activeaza celule marcofage, aceastea reprezentand fundamentul sistemul imunitar uman. Ciuperca Maitake mai contine X-fraction, un produs antidiabetic, ce ajuta in bolile cardiovasculare si la tratarea hipertensiunii arteriale; contine in acelasi timp ergosterol, un fel de precursor al vitaminei D, ce previne aparitia osteoporzei; mai contine minerale: potasiu, calciu, magneziu, dar si vitamine B2 si D2; fibre si aminoacizi.
Ciuperca Maitake se poate administra in salate, sosuri, mancaruri, sucuri sau chiar in apa simpla, deoarece se poate utilize pentru intarirea sistemului imunitar sau ca tratament adjuvant al diferitelor boli.
Ciuperca Maitake ajuta la tratarea bolnavilor de cancer sau pentru prevenirea acestuia, avand proprietati de a inhiba angiogeneza si metastazele, de a induce adoptoza, de a proteja celule sanatoase din organism si in acelasi timp de a reduce ritmul de crestere a tumorilor.
 Ciuperca Maitake are puterea de a ameliora simptomele cancerului si de a imbunatatii calitatea vietii bolnavului.
Ciuperca dansatoare ajuta la tratarea diverselor afectiuni, protejand ficatul, medicament impotriva hepatitei de tip B, ajuta la digestie si tranzitul intestinal, are proprietati de scadea si regla nivelul colesterolului si a triglicidelor din sange, in acelasi timp regleaza tensiunea arteriala.
Prin urmare ciuperca Maitake reprezinta un ajutor de nadejde al oamenilor care sufera de cancer si fac chimioterapie, deoarece ea protejeaza functia de hematopoeza a maduvei osoase si imbunatateste efectele chimioterapiei.
Ciuperca Maitake protejand in acelasi timp impotriva stresului, devenind un combatant excelent in infectiile bacteriene si virale.
Tratamentele ce au la baza ciuperca Maitake au dat roade asupra efectelor uimitoare la pacientii ce sufera de cancer pulmonar, mamar, hepatic, de piele, de vezica urinara sau de prostate.  

Produse asociate cu acest articol:
Maitake Pulbere Raw
Ciuperca Dansatoare 100 cps
Maitake Pure Gold

Ingrediente asociate cu acest articol:
Maitake
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles