contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Zeolitul – piatra care fierbe


Zeolitul – piatra care fierbe

Denumirea de Zeolit a fost data de catre Axel Frederik Cronstedt – mineralogul suedez si provine din greaca veche, in care zeo inseamna a fierbe, iar lithos inseamna piatra. In traducere libera Zeolit = piatra care fierbe.
Zeolitul este de fapt un mineral, care a fost format cu milioane de ani in urma din intersectia dintre apa de mare si lava fierbinte emisa de catre vulcani. In realitate sunt conoscute zeci de feluri de zeoliti, care au structuri si compozitii chimice diferite, insa in terapie s-a folosit pana in prezent numai unul ce poarta numele de clinoptilolit, care se foloseste pentru uzul uman, ca supliment cunoscut una dintre cele mai benefice substante pentru detoxifierea si purificarea organismului.
Zeolitul a fost scos la iveala abia in momentul in care istoria s-a confruntat cu accidentul de la Cernobil, atunci cand Zeolitul s-a demonstrate a fi exceptional, deoarece el actioneaza ca un magnet care scoate si atrage toate metalele grele din organism si materialele radioactive.
In acelasi timp Zeolitul a fost folosit in anii 90 la Zagreb, unde a salvat 14 din 22 de catelusi bolnavi de cancer, urmad apoi zeci de studii pe culture de celule canceroase, pe culturi de celule ale sistemului imunitar, la care concluziile au fost surprinzatoare.
Prin urmare Zeolitul stimuleaza productia de celule ale sistemului imunitar, omoara celule canceroase, blocheaza cresterea tumori, detoxifica organismul, induce moartea programata a celulelor maligne, actionand favorabil la infectiile virale sau bacteriene, boli ale stomacului, ale intestinului, diabetul.
Zeolitul se administreaza sub forma de pulbere sau sub forma de capsule.
Zeolitul ajuta la urmatoarele boli:
-    Prevenirea cancerului: deoarece acesta scoate din organism substante cu potential cancerigen, avand in acelasi timp efect imunostimulator si antitumoral direct, recomandandu-se cate doua cure pe an, a cate 60 de zile fiecare, timp in care se ia cate o capsula de zeolit de 4 ori/zi. Tratamentul cu Zeolit s-a dovedit benefic in mai multe forme de cancer al pielii;
-    Infectii intestinale, diaree: tratamentul cu Zeolit regleaza flora bacteriana a intestinului;
-    Gastrita hiperacida si ulcer gastric: tratamentul cu Zeolit amelioreaza simptomele dureroase, protejeaza stomacul, regleaza secretiile digestive;
-    Infertilitate la barbati: tratamentul cu Zeolit trateaza sterilitatea masculine, prin eliminarea toxinelor din organism precum pesticidele, unii aditivi alimentari, metalele grele;
-    Deficiente imunitare: tratamentul cu Zeolit conduce la cresterea productiei de celule ale sistemului imunitar, creste rezistenta organismului, ajuta la cresterea numarului de anticorpi;
-    Acumulari de uree in organism, guta;
-    Autism: tratamentul cu Zeolit ajuta la imbunatatirea capacitatii de a comunica, de a primi informatii;
-    Hepatita virala: zeolitul incetineste evolutia hepatitei virale;
-    Infectii virale;
-    Intoxicatia cu metale grele si pesticide
-    Insuficienta cardiaca, hipertiroidie;
-    Distrofie muscular.
Zeolitul nu este recomandat persoanelor care administreaza medicamente pe baza de litiu si alte metale, deoarece acesta prin eliminarea lor nu le va lasa sa actioneze asupra organismului. Alte efecte nu sunt cunoscute.

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles