Apisrom
Produse Apisrom la Pret Redus
Infiintat in 2005, Apisrom se concentreaza pe achizitionarea si prelucrarea de miere si ceara. In 2008, s-a inaugurat prima fabrica, echipata cu doua linii separate: una pentru prelucrarea mierii de albine si alta pentru ceara. Brandul Apisrom a devenit cunoscut datorita angajamentului sau constant fata de calitate si respectul pentru clienti.
Pentru a lansa pe piata produse noi, Apisrom investeste anual in tehnologii moderne si implementeaza sisteme de management al calitatii si sigurantei alimentare, precum HACCP si ulterior ISO 22000.
Comanda Apisrom la cel mai bun pret garantat!
- 20 %
Apisrom
1714120911-miere crema cu propolis.jpg
- 20 %
Apisrom
1715335276-miere crema cu capsuni.jpg
- 20 %
Apisrom
1715335572-miere crema cu zmeura.jpg
- 20 %
Apisrom
1715335714-miere crema cu afine.jpg
- 20 %
Apisrom
1715335992-miere crema cu coacaze.jpg
- 20 %
Apisrom
1715336218-miere crema cu catina.jpg
- 19 %
Apisrom
1715336590-miere crema cu cacao.jpg
- 20 %
Apisrom
1715336770-miere crema cu scortisoara.jpg
- 21 %
Apisrom
1715337573-miere crema tartinabila.jpg
Prin continuarea imbunatatirii sistemului sau de calitate, Apisrom a adoptat standardul IFS Food si a obtinut certificarea de la TUV Austria. Acest standard este parte a portofoliului international al brandului IFS (International Featured Standards) si este recunoscut de catre GFSI (Global Food Safety Initiative).
Pentru a raspunde nevoilor tuturor categoriilor de clienti din intreaga lume, Apisrom a obtinut, de asemenea, certificarile ECO, Halal si Kosher. Certificarea Halal asigura respectarea preceptelor religioase islamice si garanteaza un nivel inalt de igiena si siguranta a produsului. Similar, certificarea Kosher respecta preceptele religioase iudaice. Certificarea ECO demonstreaza indeplinirea cerintelor pentru procesarea produselor ecologice provenite de la apicultori certificati ECO.
Calitate - Apisrom
Mierea colectata de la apicultori este supusa unei evaluari organoleptice si analizelor de laborator. Se examineaza aspectul, consistenta, culoarea, mirosul si gustul, iar din punct de vedere fizico-chimic, sunt analizate umiditatea, aciditatea, continutul de zahar, HMF si se verifica prezenta reziduurilor de antibiotice.
Prin analiza microscopica a polenului, se poate identifica precis sursele florale ale mierii. De asemenea, pe durata intregului proces tehnologic, se preleveaza mostre de miere pentru analize, atat din loturile in curs de formare, cat si din produsele finite.
Gama de produse Apisrom:
- Miere;
- Miere Crema;
- Miere de Manuka;
- Lumanari din ceara;
- Faguri artificiali;
- Polen;
- Pastura.