contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta
Matuzalem

Matuzalem


Produse Matuzalem la Pret Redus


Prezentarea brandului de produse Matuzalem.

Corpul nostru este incredibil, dar cand armonia si echilibrul sau sunt distruse in urma actiunilor negative ale factorilor externi sau interni, acesta poate dezvolta anumite afectiuni.

Prin administrarea produselor Matuzalem, organismul dumneavoastra beneficiaza de capacitatea de a-si mentine echilibrul pentru o perioada mai lunga de timp. 

In urma studiilor efectuate, cercetatorii au constatat ca celulele de la nivelul organismului nostru au puterea de a functiona in mod optim, in situatia in care exista un echilibru energetic. In cazul in care exista un dezechilibru, celulele care prezinta caracteristici asemanatoare vor reactiona, conducand astfel la aparitia unor procese negative la nivelul corpului. In situatia unui mecanism puternic al organismului, acesta va putea sa refaca procesele corpului, insa nu intotdeauna lucrurile stau asa.

Matuzalem
Matuzalem
Matuzalem Capsule Vegetale
1553098994-Matuzalem Capsule Vegetale.png

                              300 Lei
Matuzalem
Matuzalem Crema cosmetica moleculara
1553099242-Matuzalem Crema cosmetica moleculara.png

                              130 Lei
detalii Matuzalem Crema cosmetica moleculara
- 10 %
reducere
Matuzalem
Matuzalem Capsule 2 bucati
1553099362-Matuzalem Capsule 2 bucati.png

         600 Lei      540 Lei
- 17 %
reducere
Matuzalem
Matuzalem Capsule 3 cutii – Cura pentru 3 luni
1553099543-Matuzalem Capsule 3 cutii – cura pentru 3 luni.png

         900 Lei      750 LeiMatuzalem este un brand cu produse brevetate international, apartinand omului de stiinta in cadrul fizicii atomice Jan Kerestes Jr., acesta fiind premiat de catre Organizatia Mondiala a Proprietatii Intelectuale cu premiul " Produsul Anului 2009".


Printre beneficiile pe care produsele brandului Matuzalem le pot oferi organismului dumneavoastra, mentionam:

- Contribuie la sustinerea sanatoasa a sistemului imunitar;
- Produsele Matuzalem lupta impotriva ridurilor;
- Echilibreaza nivelul colesterolului din sange;
- Administrand produsele din gama Matuzalem, organismul dumneavoastra va resimti o imbunatatire a performantelor sexuale;
- Matuzalem are capacitatea de a contribui la ameliorarea starilor de oboseala si stres;
- Sustin procesul de detoxifiere al organismului dumneavoastra;
- Sunt considerate un adjuvant in ameliorarea efectelor secundare oferite de anumite medicamente;
- Produsele Matuzalem ofera protectie la nivelul ADN-ului;
- Sustin sanatatea dumneavoastra mentala;
- Matuzalem lupta contra degenerarii de la nivelul celulelor.


In ceea ce priveste ingredientul activ al produselor Matuzalem, acestea au fost gandite astfel incat, consumul lor sa nu prezinte efecte negative la nivelul organismului dumneavoastra. 

Prezentand un grad de concentratie ce a fost stabilit cu exactitate, moleculele de Matuzalem au capacitatea de a comunica intr-o maniera inteligenta cu corpul nostru si in urma unui plan stabilit in comun, vor actiona asupra ameliorarii problemelor esentiale ce s-au dezvoltat la nivelul celulelor. Gratie unui numar ridicat de electroni, moleculele de Matuzalem sunt considerate savenger, in sensul in care au abilitatea de a capta, fiind considerate ca facand parte din categoria antioxidantilor puternici. 

In comparatie cu alte substante ce prezinta proprietati antioxidante, produsele din gama Matuzalem au capacitatea de a capta alti radicali liberi, in afara celor de tip L, care sunt produsi de catre organismul nostru si sunt esentiali pentru buna functionare a acestuia.

In compozitia plantelor regasim molecule stem ce sunt sub forma lichida, ele reprezentand rezultatul final in cadrul metabolismului acestora si rezulta in urma procesului de fotosinteza. O proprietate importanta a acestor molecule se refera la abilitatea lor de a oferi protectie plantei contra actiunilor negative ale mediului extern. 

Produsele Matuzalem reprezinta un complex de flavonoide ce prezinta o eficienta ridicata, acestea fiind brevetate international si controlate din punct de vedere stiintific. Matuzalem realizeaza produsele sale cu ajutorul unei tehnologii ce asigura pastrarea moleculelor stem in forma lor initiala. Prin aceasta modalitate, moleculele ce sunt rezultate in cadrul procesului de extragere/fermentatie, prezinta o sarcina energetica echilibrata, avand astfel capacitatea de a-si pastra aceasta stare. In momentul in care administrati produsele Matuzalem, moleculele stem din cadrul acestora vor prezenta efecte similare la nivelul organismului dumneavaostra, oferind celulelor o pozitie energetica echilibrata.

Deoarece Matuzalem prezinta in compozitia sa molecule stem, acestea odata ajunse la nivelul organismului au capacitatea de a comunica cu celulele acestuia. Un prim pas al moleculelor stem prezente in formulele produselor Matuzalem, este de a echilibra celulele organismului si ulterior de a inhiba multiplicarea celulelor afectate. 

Gratie compozitiei bogate de electroni liberi, produsele Matuzalem contribuie la captarea radicalilor liberi, moleculelor sau atomilor ce dauneaza organismului. In plus, moleculele din cadrul produselor Matuzalem, nu numai ca ajuta la retinerea electronilor de la nivelul celulelor, dar pot suplimenta cantitatea de electroni acolo unde este necesar.

Produsele din gama Matuzalem sunt considerate antioxidanti destul de puternici, avand capacitatea de a inhiba acumulatrea toxinelor si substantelor daunatoare organismului, anihiland actiunea acestora.

In cadrul formulei produselor Matuzalem, acestea inglobeaza flavonoide puternice, ce ofera acestora efecte antiinflamatorii, antidiabetice, hepatoprotectoare, antiastmatice, antivirale, antialergene, antimutagene, etc.

In plus, moleculele prezente in Matuzalem pot fi utile in prevenirea dezvoltarii unor numeroase tipuri de cancer si pot reduce efectele secundare ale tratamentelor cu radiatii asupra organismului.

Produsele Matuzalem pot, de asemenea, ca ajute in prevenirea si ameliorarea unor boli degenerative (Alzheimer si Parkinson) si SIDA. In urma unor studii de laborator efectuate, produsele Matuzalem au aratat ca pe masura ce ofera protectie asupra unor afectiuni degenerative, pot sustine, de asemenea, refacerea organismului, vitalitatea si longevitatea.Matuzalem
Filtru produse
» Ingrediente Active
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles