contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta
TRANSPORT GRATUIT
la orice comanda Santarome de minim 490 lei
Santarome

Santarome


Produse Santarome la Pret Redus


Santarome este o companie producatoare de suplimente naturale, produse in Franta. Experienta de peste 35 de ani in producerea suplimentelor si identificarea celor mai eficiente ingrediente pentru mentinerea sanatatii intregului organism. Suplimentele oferite de brandul Santarome prezinta formule special concepute pentru a ajuta la ameliorarea si prevenirea unor diferite conditii ale organismului. Gama Santarome cuprinde:  Ovo Flex, Hepatonic - Bien etre du foie, Viril Max, Virgil Max, Sommeil 8h, Detox Bio, Griffonia Rhodiola suplimente realizate de specialistii in gemo si fitoterapie.

Santarome
TRANSPORT GRATUITla orice comanda Santarome de minim 490 lei

Momentan acest brand nu are produse disponibile

Suplimentul Ovo Flex reprezinta o solutie inovatoare a laboratoarelor Santarome, in sensul ca acesta mentine articulatiile sanatoase. Prin utilizarea extractului de membrana de ou, suplimentul Ovo Flex contribuie la sustinerea sanatoasa a sistemului articular. De asemenea, prin continutul semnificativ de acid hialuronic si colagen, suplimentului Ovo Flex produs de Santarome sustine sanatatea pielii, a parului, precum si a unghiilor. 

Griffonia Rhodiola este un supliment alimentar produs de cunoscutul brand Santarome ce a fost conceput pentru echilibrarea functionarii sistemului nervos.

Datorita ingredientelor sale active de Griffonia Simplicifolia si Rhodiola Rosea, acest supliment are abilitatea de a sustine un echilibru psihic corespunzator, induce starea de relaxare, reduce tensiunea arteriala si sustine capacitatea de concentare si memorare. 

Sommeil 8h de la Santarome este recomandat in cazul tulburarilor de somn si ajuta la imbunatatirea calitatii acestuia. Sommeil 8h se prezinta sub forma unor fiole, iar administrarea acestora nu prezinta efecte adverse asupra organismului.

Suplimentul Sommeil 8h produs de Santarome are capacitatea de a ameliora starile de agitatie sau nervozitate, inducand o stare de relaxare sii calm la nivelul organismului.

Detox BIO produs de laboratoarele Santarome actioneaza benefic la nivelul ficatului, plamanilor, rinichilor, intestinelor, dar si la nivelul pielii.
Suplimentul Detox BIO produs de Santarome favorizeaza o digestie buna, sustinerea greutatii corporale si echilibreaza nivelul de energie din organism.


Santarome
Filtru produse
» Ingrediente Active
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles