contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Arabinogalactan


Arabinogalactan
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp

Arabinogalactan este o polizaharida unica sau carbohidrat complex, bine cunoscut pentru sustinerea si imbunatatirea sa imuna. Acest compus nou gasit in cadrul unor diverse plante cu sursa primara arborele de larice din vest, are o gama larga de utilizari. Proprietatile de imbunatatire a imunitatii demonstreaza rezultate excelente in prevenirea si construirea unui sistem imunitar mai receptiv. Este, de asemenea, utilizat ca agent terapeutic pentru multe probleme de sanatate diferite, inclusiv cancerul, infectiile virale cronice, sanatatea colonului, H. pylori si alte utilizari surprinzatoare.

Cercetarile anterioare privind arabinogalactanul arata ca are o afinitate foarte mare pentru ficat, beneficiind astfel de proprietati anti-metastatice promitatoare. Acest lucru este foarte important pentru managementul afectiunilor cancerigene, deoarece metastazele cancerului se raspandesc cel mai frecvent in fiecat inaintea altor organe de la nivelul organismului nostru. Oamenii de stiinta au intrat in utilizarea arabinogalactan pentru a viza livrarile direct la nivelul ficatului, inclusiv in cazul cancerului de ficat, aratand un transport imbunatatit si rezultate mai clare. 

Este ingredient activ in Oncoforte

Recomandari produse care contin Arabinogalactan, promotii si informatii


- 35 %
reducere
VITALABS
Oncoforte

TRANSPORT GRATUIT
         299 Lei      195 Lei
reducere
-35%
Oncoforte

Oncoforte


Suplimentul alimentar Oncoforte este un produs 100% natural, datorita numeroaselor ingrediente pe care le prezinta in compozitia sa. Multe dintre acestea sunt recunoscte inca din antichitate, fiind folosite in medicinta traditionala chineza pentru ameliorarea unor numeroase afectiuni ale organismului nostru.Produsul Oncoforte este fabricat in urma unor studii si teste efectuate de ani de zile, ce combina sinergic extracte naturale din plante...


35% Reducere

299 Lei 195 Lei


comanda

Arabinogalactan poate fi folosit ca adjuvant pentru:

Spune-ti parerea despre Arabinogalactan, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:




oncoforte
Arabinogalactan
Branduri cu produse ce contin Arabinogalactan
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles