contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Bai Zhu


Bai Zhu
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp

Bai Zhu este o planta originara din China, cu denumirea in limba latina Rhizoma Atractylodis Macrocephalae, care este utilizata in medicina traditionala chineza pentru a ameliora si preveni diferite afectiuni. Contribuie la protejarea functiilor stomacului si ale splinei, previne oboseala, diareea si inapetenta si ajuta la eliminarea excesului de lichide din organism. Substanta activa a acestei plante este un ulei volatil care contine polizaharide si alte substante benefice organismului.

Se recomanda utilizarea terapeutica a plantei Bai Zhu gratie calitatilor sale diuretice, datorita carora sustine formarea si eliminarea urinei. Prin efectele sale de imbunatatire a capacitatii organismului de absorbtie a nutrientilor si de reglare a nivelului de lichide din organism, ajuta la refacerea metabolismului. Cercetarile efectuate arata ca beneficiaza de proprietati hipoglicemiante, sedative si de imbunatatire a digestiei.

Testele de laborator arata ca Bai Zhu poate inhiba celulele canceroase formate la nivelul esofagului, reduce nivelul de glicemie si dispune de efecte anticoagulante. Ajuta, de asemenea, la imbunatatirea sistemului imunitar, previne formarea ulcerului gastric si protejeaza ficatul. Bai Zhu actioneaza eficient si asupra protejarii organismului impotriva oxidarii si ajuta la reducerea stresului.


Recomandari produse care contin Bai Zhu, promotii si informatii


- 34 %
reducere
Darmaplant
Stomachforte

         180 Lei      118 Lei
reducere
-34%
Stomachforte

Stomachforte


Stomachforte pentru un sistem digestiv sănătosDoar printr-o digestie sănătoasă nutrienții din hrană pot fi absorbiți de organism în mod corespunzator, oferindu-ne astfel energia necesară pentru a putea funcționa normal pe parcursul întregii zile.- Înlătură diareea cauzată de consumul îndelungat de lichide reci- Ajută la refacerea sistemului digestiv - Îmbunătățește activitatea splinei- Reface digestia afectată de...


34% Reducere

180 Lei 118 Lei


comanda

Bai Zhu poate fi folosit ca adjuvant pentru: Cancer, Diabet, Diaree, Hipertensiune arteriala, Obezitate,

Spune-ti parerea despre Bai Zhu, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:
oncoforte
Bai Zhu
Branduri cu produse ce contin Bai Zhu
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles