contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Beta-ciclodextrina


Beta-ciclodextrina
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp

Ciclodextrinele sunt un grup de produse naturale legate in mod structural, formate in timpul digestiei bacteriene a celulozei. Aceste oligozaharide ciclice constau din unitati de alfa D-glucopiranoza legate si contin o capacitate centrala oarecum lipofila si o suprafata exterioara hidrofila. 

Exista pe piata diferite produse farmaceutice diferite care contin ciclodextrine, produse alimentare si alte produse comerciale. In aceste produse, ciclodextrinele sunt utilizate in principal ca agenti de solubilizare pentru a creste solubilitatea in apa a compusilor lipofili. Cu toate acestea, ciclodextrinele pot fi, de asemenea, utilizate pentru a creste atat stabilitatea diferitilor compusi, inclusiv a proteinelor.  Beta-Ciclodextrina poate fi utilizata pentru a reduce iritarea locala la nivelul pielii, pentru a preveni absorbtia pielii de compusi aplicati local ( de exemplu, agenti de protectie solara). 

In industria cosmetica, Beta-Ciclodextrina este utilizata, in primul rand, pentru capacitatile sale de absorbtie a mirosurilor. In plus, acest ingredient sporeste solubilitatea si livrarea altor ingrediente din cadrul unui produs. Ca stabilizator care impiedica evaporarea si pierderea eficacitatii altor ingrediente, Beta-Ciclodextrina este utilizata impreuna cu derviati din vitamina A, deoarece sunt foarte sensibili la lumina si caldura. Din acest motiv, puteti gasi Beta-Ciclodextrina intr-o varietate de produse anti-imbatranire care contin ingrediente puternice, cu actiune antioxidanta. Este prezent ca ingredient in produse pentru ingrijirea personala, cum ar fi cele anti-imbatranire, hidratante, creme de protectie solara, creme de ochi, antiperspirante, etc.

Beneficiile oferite de Beta-Ciclodextrina se refera la hidratarea pielii dumneavoastra si netezirea aspectului acesteia.Recomandari produse care contin Beta-ciclodextrina, promotii si informatii


- 20 %
reducere
Vita Crystal
Flavin7 Cyclo Cyto 7x100 ml

TRANSPORT GRATUIT
         983 Lei      786 Lei
Vita Crystal
Flavin7 Q10 + Resveratrol 30 cps

                              194 Lei
- 20 %
reducere
Vita Crystal
Olimpiq SXC Cyclogen 300% 3x60 cps

TRANSPORT GRATUIT
         1850 Lei      1480 Lei
- 20 %
reducere
Vita Crystal
Flavin7 Floressence Synbiotic

         564 Lei      451 Lei

Beta-ciclodextrina poate fi folosit ca adjuvant pentru: Afectiuni Dermatologice, Gastrita, Hiperaciditate gastrica, Imbatranire, Reflux gastroesofagian, Ulcer Gastro Duodenal,

Spune-ti parerea despre Beta-ciclodextrina, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:
oncoforte
Beta-ciclodextrina
Branduri cu produse ce contin Beta-ciclodextrina
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles