0
cos cumparaturi meniu sticky
meniu mobil

Cauta
contact rapid

Cactus - Opuntia Dillenii Haw


Cactus - Opuntia Dillenii Haw
Trimite link prin:   SMS   WhatsApp

Cactusul cu denumirea stiintifica Opuntia Dillenii Haw se remarca prin efectele sale terapeutice remarcabile, dar si prin compozitia sa bogata in substante benefice organismului. Astfel, contine rutina, Isorhamnetin, betacianine, betalains si acid ascorbic.

De asemenea, cactusul se remarca printr-un continut crescut de polifenoli, de 180,3 mg pe gram, gratie carora dispune de puternice proprietati antioxidante. Contribuie la sustinerea sanatatii sistemului cardiovascular, prin efectele de scadere a numarului de trigliceride si colesterol total.

In acelasi timp, cactusul dispune de proprietati neuroprotectoare, prin care contribuie la ameliorarea unor leziuni neuronale, motiv pentru care contribuie la imbunatatirea sanatatii persoanelor cu risc de boli degenerative.

Tulpinile de cactus sunt utilizate in Mexic in mod traditional pentru a ameliora diabetul zaharat. Potrivit unui studiu, s-a observat o scadere importanta a nivelului de glucoza din sange dupa administrarea unei doze de 6-176 mg de extract din tulpini de cactus pe kilogram.

Cactusul se remarca si prin proprietati anticancerigene, iar extractele obtinute din sinteza cactusului contribuie la prevenirea cancerului prin modularea markerilor de apoptoza si inhibarea caii inflamatorii.


Recomandari produse care contin Cactus - Opuntia Dillenii Haw, promotii si informatii


- 31 %
Canticer
Canticer 120 cps

TRANSPORT GRATUIT
         399 Lei      275 Lei
-31%
Canticer 120 cps

Canticer 120 cps


Canticer 120 cps ajuta la eliminarea celulelor tumoraleCanticer 120 cps. reprezinta doza dumneavoastra de sanatate pura din natura pentru administrare terapeutica de 15 zile ( 8 capsule/zi).Daca va doriti un program de intretinere, Canticer 120 cps. reprezinta alegerea ideala pentru administrarea minima recomandata de specialisti pentru a vedea beneficiile oferite intregului organism. Cu doar 4  capsule / zi  Canticer 120...


31% Reducere

399 Lei 275 Lei


- 37 %
Canticer
Canticer

TRANSPORT GRATUIT
         798 Lei      499 Lei
-37%
Canticer

Canticer


In cultura medicinii naturiste din China este format principiul ca organismul nostru reprezinta practic un totunitar ce este compus din mai multe parti componente ce contribuie la mentinerea sanatatii acestuia si la un echilibru psihic si mental. Pentru a putea ajunge la un diagnostic si ulterior la administrarea unui tratament pentru o anumita afectiune, este necesar ca un prim pas sa fie descoperirea cauzelor profunde ale...


37% Reducere

798 Lei 499 Lei


- 41 %
Canticer
Canticer Pachet 2 Luni

TRANSPORT GRATUIT
         1596 Lei      949 Lei
- 42 %
Canticer
Canticer Pachet 3 Luni

TRANSPORT GRATUIT
         2394 Lei      1399 Lei
- 44 %
Canticer
Canticer Pachet 4 Luni

TRANSPORT GRATUIT
         3192 Lei      1799 Lei
- 18 %
Medicinas
Onconovical

         300 Lei      245 Lei

Cactus - Opuntia Dillenii Haw poate fi folosit ca adjuvant pentru: Boli cardiovasculare, Cancer, Colesterol ridicat, Diabet,

Cactus - Opuntia Dillenii Haw
Branduri cu produse ce contin Cactus - Opuntia Dillenii Haw
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail: